Mitől lehet ez? Kimarad egy menszim?
Röviden vázolom a helyzetet:
Tehát, az utolsó menszim júl.26-án múlt el. A következő elméletileg holnap kezdődik. Viszont nincs semmilyen "tünetem" ami általában már egy héttel előtte jelentkezni szokott, pl:cici fájdalom, görcsök. Csak annyi volt, hogy tegnap szúrkált a jobb petefészkem, de csak egyszer, kb. 1-2 percig.
A párommal júl. 27-én, aug. 7-én és 9-én voltunk együtt, megszakításos módszerrel.
10-én pici (de tényleg csak egy pici) vérzésem volt. 13-án délelőtt szúrkált a hasam alja.
Mitől lehet ez? Miért nincsenek menszis tüneteim? Vagy most kimarad egy hónap?
A válaszokat előre is köszönöm!!!
21
Nekem is mindig vannak a menszi előtt tüneteim. Ugyanazok, mint neked. Fájnak a melleim, görcsölök, a derekam majd szétszakad. De néha előfordul, hogy hosszúra nyúlik a menszim, 48, 52 nap. Akkor nem is érzek a 30.nap körül semmi tünetet, amikor meg kellene jönnie, hanem akkor érzem, amikor ténylegesen meg fog jönni. Biztosan nincsen mindig pé-m.
De éppen az is elképzelhető, hogy terhes vagy. Várj pár napot, ha nem jön meg, akkor csinálj egy tesztet.
Szia!
Augusztus 7-én és 9-én már nagyon is termékeny lehettél. A tizedikei vérzés fogalmam sincs miért lehetett. Szerintem eggyáltalán nem kizárt hogy terhes vagy, de nem is mondom 100%-ra, hogy az vagy.
Ha jól számolom ma van 12 napja, hogy utoljára együtt voltatok. Várj még kb. 2-3 napot. Akkorra már kimutatja a teszt, ha állapotos vagy!
Sok szerencsét. Annyi vonal legyen a teszten, amennyit te szeretnél... !
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! Szivem szerint 2 csíkot szeretnék, de ha az eszemre hallgatok akkor most csak 1 csík lenne jó. :) Majd kiderül...
Még egyszer köszi, hogy válaszoltatok!!
Hát lányok, még mindig semmi. Tegnap kellett volna jönnie, de nem jött. Viszont tegnap egész nap megjön érzésem volt. Ma viszont egy pindurit elkezdett fájni a cickóm.
Holnap reggel veszek tesztet. Az baj, ha nem az első pisiből csinálom, hanem mondjuk a 2.-ból? Csak mert korán reggel mennem kell vérvételre.
Szia!
Utolsó vagyok. Nekem speciel ebben a hónapban 5 napot késett. Pedig mindig szabályos 30 napos a ciklusom. Nekem is fájdolgált a cicim két napig. A 30. és 31. napon. Majd elmúlt és a 35. napon jött meg.
szia!
jó lenne, ha az első pisiből csinálnád a tesztet, ha az idő miatt aggódsz, pisilj, rakd bele és miután felöltözöl nézd meg!
vagy rakd el és később az első pisiből csináld meg a tesztet (mert abban van a legtöbb hcg!!)
egyébként miért mész vérvételre?? nem tudsz kérni terhességi tesztet is a vérből??
Az új suliba kell egy teljes orvosi vizsgálat. Vérvétel, vizelet minta, szemészet stb. Úgyhogy oda kell az első pisi. :) De talán tudok belőle félre tenni egy kicsit. :)
Jajj,de nagyot sóhajtottam. Nem tudom mi lesz, ha kiderül, hogy babás vagyok. Az egyik szemem sírna a másik meg csillogna a boldogságtól.
Ma is megjön érzésem van, feszül a hasam alja. De még semmi.
Köszi, hogy válaszoltatok! :)
Ha holnapig nem jön meg, mindenképpen tesztelek.
De már alig bírok magammal. A körmeim már teljesen elfogytak a sok rágástól... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!