Lehetek terhes szerintetek?
Ma kellene megjönni. Kb 2 hete feszül a mellem, néha néha émelygek de lehet hogy csak beképzelem vagy az miatt hogy kicsit beteg vagyok (habár az 3 napja jött ki) érzelmileg ilyen hullámvasutat még nem éreztem soha mint most.
Kicsit szurkál az alhasam, de én még ilyet sem tapasztaltam nem mindig napra pontos de akkor is szoktak előjeleim lenni (pecsételés, pisilésnél egy két pötty) amit most nem tapasztalok.
Mikor csináljak tesztet?
Szerintem a tüneteid koraiak lennének a terhességhez ha két hete éreznéd. Még csak most fogna ha terhes vagy azok a tünetek megjelenni ami a bab okoz. Én mindig a leghosszabb ciklusomhoz viszonyítok. Most is december negyedikét céloztam meg és 6-án teszteltem pozitívat.
Szerintem te is tedd így, vagy ha tudod mikor volt esetleg ovud akkor ahhoz képest két hetet számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!