Mensi elött 2 nappal negatív teszt. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2 napja hányingerem van nagyon kivánom a mekit:)
1-jén, 2-án, és 5-én voltunk 1ütt a párommal. és holnapután kéne megjöjjön.
Meddig várjak szerintetek?
Vagy valakinek volt már hasonló esete?
Köszönöm a válaszokat.
Szép napot!
2012. dec. 11. 11:32
1/5 anonim válasza:
Szia,tudod minden ember más-Az egyiknek már menzesz előtt 2 nappal kimutassa a terhességet míg a másiknál 1hét késés után sem.Szerintem míg nem jön meg addig van remény,de tüneteid vannak ugyhogy szorítok hogy babás legyél.Aztán ám írd meg :D
2/5 anonim válasza:
Tesztelj majd az elmaradt menis után egy nappal, akkor már biztosat mutata a teszt. Ha később volt peteérésed akkor meg lehet várnod kéne még egy pár napot... nem tudom hány napos a ciklusod, de ha ma van 11.-e és elsején voltatok együtt először akkor az már lehet a peteérés után volt és az már mindig késő... Magyarán a peteérés után minimum 12 napos a luteális fázis , akkor még bele esel a pé-be. Az 5.-ei együttlétből biztos nem lesz baba mert az túl késő már. A beágyazódás eltart vagy 7-10napig is és csak utána kezd teremelődni a hcg hogy kimutatható legyen a teszteken. Szóval az a két nep már nem a világvége :-) legyél türelmes. most képzeld el, nekem még 10 napom van a tesztig mert hcg injekciót kaptam és ezért nem tesztelhetek mert fars eredményem lenne a teszten... :-) sok sikert! majd írd meg mi lett veled!
3/5 anonim válasza:
Lehetsz
Nekem a nemvárt napján volt egy határozott negatív tesztem.
Rá 3 napra gyönyőrű pozi!
A nemvárt előtt 1 héttel az összes terhestünet megvolt.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a pozitív válaszokat!
Én is szorítok nektek:)
Szép napot!
2012. dec. 12. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!