Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mikorra ne várjam?

Most mikorra ne várjam?

Figyelt kérdés
28-31 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Eddig nem tudtam miért váltakozik, de azt hiszem rájöttem. Múlt hónapban csináltam először ovutesztet, a 17. napon lett pozi és rá 15 napra jött meg. Mostani hónapban Premenst szedtem, így a 14. napon volt pozi az ovuteszt. Most akkor megint 15 napra rá jön meg? Mert akkor ma vagyok a 30. ciklusnapomon és a 16. DPO-n és még semmi szerencsére
2012. dec. 10. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy az ovuláció után számold a 14-15 napot. Gondolom most ezt nagyjából tudod is.
2012. dec. 10. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok és szurkolok neked, hogy te is két csíkosat tesztelj mint én. :)
2012. dec. 10. 15:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Neked gratulálok akkor. Mivel szombaton volt két hete, hogy pozit lett az ovuteszt így most vagyok akkor peteérés után a 15 napon. jaj remélem van baba és nem jön meg :)
2012. dec. 10. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
:) Szorítok neked. Most csütörtökön fogok menni orvoshoz.
2012. dec. 10. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Az jó jel, hogy még nem jött meg, de annyit helyesbítenék, hogy nem a pozitív napon van au ovu, hanem az azt követő első negatív napon. Szóval vasárnap lehetett ovud. Szerintem holnap reggel tesztelhetsz már, ha addig sem jön meg.
2012. dec. 10. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!