Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért vannak ezek a tünetek...

Miért vannak ezek a tünetek mégis?

Figyelt kérdés
4 teszt negatív, 5.héten hüvelyi UH-n nem láttak semmi, ny.h. 1mm, minden oké elvileg. Mégis pár napja este hányingerem van, 2 napja már egész nap, fáj a gyomrom, semmi étvágyam nincsen. Jah, és mellesleg fog.gátlót szedek, szal ez miatt is kicsi lenne az esélye a terhességnek. De mondjuk a vérzésem kevesebb volt utoljára, ezért is mentem dokihoz, de azt mondta, hogy nem vagyok terhes. Viszont idegesít, hogy akkor miért vannak az említett tünetek. Vki vmi ötlet? :/
2012. dec. 8. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Elkaptál valami vírust, de ez nem terhesség az tuti.
2012. dec. 8. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyomorproblémára nem gondoltál? Esetleg stresszre?

Gyomorprobléma vagy valamilyen emésztési gond is okozhat gyomorfájást, hányingert, étvágytalanságot. Fejfást, más vérzést pedig akár a stressz is okozhat.

Negatív tesztek sorozatai és orvosi megerősítés. Ettől biztosabb nem lehetsz benne, hogy nem vagy terhes.

Inkább menj el a háziorvoshoz és hátha elküld valamilyen vizsgálatra, vérvételre, esetleg gasztroenterológushoz, hogy nincs-e valami betegséged.

2012. dec. 8. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyomorfájás nem terhességi tünet! A terhesség alatti hányás az egyszer csak jön, nem fáj előtte, csak émelyegsz! Legalábbis nálam így volt, javítsatok ki ha tévedek! Étvágytalanság sem tünet, a kismamák azért nem esznek mert rosszul vannak a kaja szagától, vagy akár a látványtól is! Sőt, én még a gondolatától is rosszul voltam!:)
2012. dec. 8. 17:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Jajj, mindenkinek nagyon köszönöm!! Tényleg elég stresszes vagyok mostanság, vizsgák meg minden miatt, de most akkor már tényleg meg kell nyugodnom! Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 9. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!