Van olyan terhességi teszt ami 3 napnál elöbb mutatja ki hogy terhes vagyok-e? Tegnap feküdtem le a barátommal, de szertném meg tudni hogy az vagyok-e! Mit tegyek? Terhességi tesztet vagyek vagy 72 órás tablettát?
Sajnos nincs ilyen, anno én is utánnaolvastam.
Most is rákerestem Neked:
"A terhességi teszt pozitivitását a magzatboholy által termelt HCG (humán gonatropin hormon) nevű hormon okozza, amely lényegében egy vezérlő jellegű hormon. Termelődése a beágyazódáskor indul meg, tehát általában az elmaradt vérzés (ekkorra már két hét eltelt a megtermékenyüléstől) után jó egy héttel válik pozitívvá a teszt."
Jóval több, mint 3 nap:)
Vegyél tesztet.
Á, elírtam a végét: Ne vegyél tesztet, korai.
Én a tablettára voksolok.
igen, most voltam a nőgyógyásznál, de már ügyeletes és nem tud fel írni..:S
am. egyszer már volt ugy 72 órás tablettám hogy recept nélkül volt, de az is csak véletlen volt..valahogy kivételeztek!viszont én ugy érzem,hogy nem lehetek terhes, de a barátomban lett egy kis kétely..ki is mostam magam, de nem tudom hogy az leszek-e?:S nem érdemes akkor most tesztet venni? ugyse mutat ki semmit ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!