Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? ( szédülés,...

Lehetek terhes? ( szédülés, hányás ) sokat késik! Tesztet még nem vettem. Vagy vegyek?

Figyelt kérdés
Július 6.-a körül jöhetett meg utoljára, nem tartottam eddig számon. De azóta nem volt meg, és kb 2-3 napja reggell nem bírok felkelni az ágyból, mert annyira szédülök, ha esetleg nagyon muszáj kimennem a wc-re, akkor amint felállok az ágyról vissza szédülök, és elsötétül a világ. Ha nagy nehezen kimentem odáig, nem is kell már pisilni, csak hányni! Hányok legalább 3szor aztán jól vagyok. Fél óra múlva megint előről kezdődik: szédülés hányingerrel. De hányni ritkán hányok ezután csak öklendezek. Mitől lehet ez? 7 hónapja van szexuális életem, és még csak 16 vagyok!!!
2009. aug. 20. 10:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, ami veled történt!!
2009. szept. 2. 08:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia ! Remélem sikerul feldolgozni a torténteket. Ugye tudod hogy nagyon felelotlenek voltatok ! Remélem tanulsz az esetbol és sikerul megfelelo fogamzásgátló módszert találnod hogy védve legyél és ne ismétlodjon meg ez veled. Minden jót vigyázz magadra hogy ezután minden úgy és akkor torténjen mikor annak már eljott az ideje !
2009. szept. 3. 13:01
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, próbálom magam túl tenni rajta... :) aranyosak vagytok! pussz :)
2009. szept. 6. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!