Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? ( szédülés,...

Lehetek terhes? ( szédülés, hányás ) sokat késik! Tesztet még nem vettem. Vagy vegyek?

Figyelt kérdés
Július 6.-a körül jöhetett meg utoljára, nem tartottam eddig számon. De azóta nem volt meg, és kb 2-3 napja reggell nem bírok felkelni az ágyból, mert annyira szédülök, ha esetleg nagyon muszáj kimennem a wc-re, akkor amint felállok az ágyról vissza szédülök, és elsötétül a világ. Ha nagy nehezen kimentem odáig, nem is kell már pisilni, csak hányni! Hányok legalább 3szor aztán jól vagyok. Fél óra múlva megint előről kezdődik: szédülés hányingerrel. De hányni ritkán hányok ezután csak öklendezek. Mitől lehet ez? 7 hónapja van szexuális életem, és még csak 16 vagyok!!!
2009. aug. 20. 10:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Egyszerű!Vegyél tesztet!
2009. aug. 20. 10:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, te is tudod a választ: bizony vegyél tesztet, de igaziból bármit mutat menj el dokihoz, mert akkor már elég rég nem volt meg. Hát, ezek bizony lehetnek terhesség tünetei, ha jól látom, nem nagyon örülnél neki! Teszt!
2009. aug. 20. 10:51
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Hűha Július 6. már régen volt! A helyedben már vettem volna tesztet. A szédülés, hányás, menstruáció kimaradása lehet terhesség jele is sajnos. Minnél előbb vegyél tesztet. Ha negatív, menj nőgyógyászhoz. Megvizsgál és megmondja, hogy miért nem jött meg. Ha pozitív, akkor is nőgyógyász, hogy megbeszéljétek a továbbiakat. Azért remélem nem leszel terhes...

Minden jót!

2009. aug. 20. 10:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet minél elobb !!!! Nagyon rezeg a léc ! Ha ezt megúszod az elso dolgod legyen valami számodra megfelelo fogamzásgátlást választani. Fiatal vagy még ráérsz a babázással. Szórakozz bulizz aztán ha már úgy érzed ebbol elég johet a baba de addig védekezz !!! Egy baba életre szóló felelosség!!!! Minden jót kívánok Neked!
2009. aug. 20. 11:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem védekeztetek?
2009. aug. 20. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Tesztelj minél előbb....és aztán orvos!Reméljük,hogy nem a terhesség okozza ezeket a tüneteket.

2009. aug. 20. 11:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Amit még senki nem mondott ki: te terhes vagy, ez 100 %. Sajnálom. Azért ne vetesd el a babát, ha lehet, csak add örökbe, ha nem kell. Jól gondold meg, ő a te gyereked. Teszt és orvos! Sürgősen!
2009. aug. 21. 10:20
 8/13 A kérdező kommentje:
hát szégyellem, de nem védekeztünk eddig soha, csak az elsőnél, meg amikor volt 1 fertőzésem, akkor... :(
2009. aug. 21. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? szereztél be tesztet? Mit mutatott?
2009. aug. 23. 14:01
 10/13 A kérdező kommentje:
terhes voltam, 2 hónapos!!! elvették... szeretném elfelejteni!:(
2009. szept. 1. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!