Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért olyan hihehetlen, hogy...

Miért olyan hihehetlen, hogy egyszer nekem is kétcsíkos legyen a teszt?

Figyelt kérdés
2 év próbálkozás, második clostis hónap, mintaszerű hormonok és spermakép. Csak épp totál nem tudom elhinni, hogy akár már két múlva előfordulhat, hogy terhes vagyok. Aki hamar teherbe esik, az vajon milyen érzés lehet?
2009. aug. 20. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon jo erzes egybol terhes lenni amikor akarsz.

Elso babammal en is ugy voltam,a masodik 5 honapot varatott magara,de nem vallaltam a gyogyszeres hormonkezelest,hanem gyogynovenyeket hasznaltam.Mind a ketszer nagyon boldog voltam,h igazi no vagyok es kepes vagyok a gyeremekaldasra.

2009. aug. 20. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

uu megkérdezhetem milyen gyógynövényeket használtál??Teák voltak??légyszi írd le!!!

Bocsánat kedves kérdező, csak muszáj voltam megkérdezni.

Ami a kérdést illeti, csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel!Mi a férjemmel 10 hónapja próbálkozunk...tudom a Ti 2 évetekhez képest ez semmi, de az egyik ismerősöm 8 évi próbálkozás után szülte meg a picijét!A második baba meg 13 évvel utána jött!Szóval fel a fejjel és sok sikert!:)

2009. aug. 20. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tudod, annyi minden befolyásolja a teherbeesést. Szerintem sokszor lelki tényezők még jobban. Fel a fejjel, biztosan sikerülni fog (lassan mi is két éve várjuk az áldást. - Szovátáról nem hallottál?)

Eslő hozzászólónak meg, bocs, de szerintem nem attól igazi nő valaki, hogy tud szülni. Én igazi nőnek érzem magam, és akkor is annak fogom magam érezni, hogyha az életbe nem fogok szülni (bár ez lehetetlen, mert nekem igenis lesz gyerekem). Biztosan megváltoztat a gyermek, másabbá, talán teljesebbé tesz, da attól mi is igazi nők vagyunk!! - kérdezd csak meg a férjem! - bocs, nem akarok bunkó lenni, de rosszul esett ezt olvasni!

2009. aug. 20. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

amikor mi kisbabát szerettünk volna az anyukám azt mondta hogy ne akarjam hanem vágyjak rá... és bejött - első hónapban megfogant, de valahogy olyan természetes volt az egész

csak nyugodtan barátkozz a gondolattal, mert mihelyt fejben helyre teszed a dolgokat, rögtön megjön az a kis angyalka

2009. aug. 20. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

dehogy hihetetlen! fel a fejjel! nincs nalatok semmi gond, csak meg varat magara a kis zsivany!

nekunk a 8. honapban sikerult, el sem mertem hinni, mert elotte minden honapban ment a siras es a csalodottsag!

hirtelen meg is zavarodtasm, hogy az hogy lehet, hogy 8 honapja semmi masra nem tudtam gondolni es amikor meglattam a 2 csikot teljesen ketsegbe estem, uristen mi lesz! de persze nagyon boldogok vagyunk, ahogy te is az leszel remelem hamarosan!

szeressetek egymast es sok boldogsagot kivanok, ropitem hozzatok a golyat! :-)))

10+3 hetes km

2009. aug. 20. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia ha van egy kis időd, olvasd el ezt a cikket. Egy megoldás lehet. Én is úgy találtam a neten..

Idézek egy kicsit:

Laktobacillus vakcináció alkalmazásával a női meddőség gyógykezelésének hatásfoka nagymértékben növelhető. 303 meddő házaspárt kezeltünk. 154 nő lett terhes, akik közül 87 csak laktobacillus vakcinát kapott. 67 esetben peteérést is kiváltottunk gyógyszeresen, vagy a férjet is kellett kezelni a rendellenes spermakép miatt. Ovuláció indukció a mi anyagunkban - előzetes vakcináció után - 70%-ban eredményezett terhességet.

[link]

Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba!

2009. aug. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!