Menstruáció előtt ez jó jelnek mondható?
Kedves Kérdező!
Köszönöm, hogy szorítottál és bíztattál, de ma reggel megjött, a hőm is visszaesett 36,6-ra. Nem baj, újabb hónap újabb remény. Nekem is 33. nap után jött meg. Remélem a 2. Clostis hónap sikeres lesz.
Neked is kitartást és mihamarabbi babásodást kívánok!
Kedves Utolsó!
Mi már 7 hónapja próbálkozunk, ez volt az első Clostis hónapom. Azért kaptam, mert nem volt megfelelő a peteérésem, ami által kevés progeszteron termelődik. 2x1-et kell szednem 5 napon keresztül, a 3. ciklusnapon kell kezdenem. Az előző ciklusban a 13. napra tették UH-on az ovut, amit a hőm is és ovu teszt is igazolt, volt peteérésem, és meg is repedt a tüsző, és azt mondták, látszik, hogy hat a gyógyszer, mert valami beindult a petefészkemben, így hát várom a következő ovut. :) Bízom benne, hogy hamarosan babás lehetek. (Még annyit, hogy azt nem mondják az orvosok, de a closti vékonyítja a méhnyálkahártyát, így érdemes E vitamint szedni mellette, mert ezzel lehet ellensúlyozni és erősíteni, én napi 3x100 mg-ot szedek.)
Reménysugár27 sajnálom, de remélem ez a hónap mindkettőnknek sikeres lesz. ha van kedved folytathatnánk privibe.:)
Utolsó előtti kérdező! Mi 1 éve próbálkozunk lassan, ezalatt júniusban 6 hetesen vetéltem, 36 naposak voltak utána a ciklusaim, peteérés nélkűl. Nekem 5 napig 1 szemet kellett szednem, és a 2. ciklusnaptól. E vitamint én is tanácsolom hogy szedj mellé. Most closti után vagyok ebben a hónapban nem szedem, remélem összejön és babás lehetek. Szoritok Neked is!:) és persze akinek még kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!