Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt ez jó...

Menstruáció előtt ez jó jelnek mondható?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk! Második hónapja szedem a clostit, a második ciklusnapomtól szedtem. Legkésőbb 13.-án kéne most megjönnie. Fel van húzódva a méhszájam és rengeteg a fehér folyásom, nem pattanásosodok mint szoktam mensi előtt! Most ez jó jel lehet? Vagy a sok folyás mensire utalhat? A válaszokat előre is köszönöm.

2012. dec. 7. 17:51
1 2
 11/18 Reménysugár27 válasza:
Nekem még mindig nem jött meg, de a tegnapi tesztem is negatív lett. Nem értem, fájdogál a hasam, de nem jön meg. Ha nincs baba, megjöhetne már, hogy újra tudjuk kezdeni a próbálkozást. Na nem tudom mi lesz, várok türelmesen.
2012. dec. 17. 09:05
 12/18 A kérdező kommentje:
Hány napja késik? Szoritok neked! :)
2012. dec. 17. 18:53
 13/18 Reménysugár27 válasza:
Igazából nem tudom mikor kellett volna megjönnie, mert ez az első clostis hónapom, ami elvileg átrendezi a ciklust. Nekem eddig az ovu utáni 11. napon érkezett az elmúlt 4-5 hónapban. Ma vagyok az ovu utáni 19. napomon, (32. ciklusnap), tegnapi tezst negatív, hőm reggel 36,9 volt, belül feszít a hasam, de a mindjárt megjön érzés elmúlt. Ma reggel nagyon sok enyhén rózsaszínes tojcsis nyákom volt. Fogalmam nincs mi lehet velem.
2012. dec. 17. 19:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez még akár jó jel is lehet! :) hanyadik ciklusnaptól szedted a closit? nekem első hónapban 33 napra aztán most 31 napra jött meg. Én ma vagyok a 7. ciklusnapon, remélem ez a hónap sikeres lesz! Majd irj mindenképp, kiváncsi vagyok! Szoritok Érted!:)
2012. dec. 18. 22:25
 15/18 anonim ***** válasza:
A clostit hányadik próbálkozós hónap után írták fel nektek? átlagosan 37 naposak a ciklusaim, 3 hónapja próbálkozunk, de szerintem most sem sikerült. :/ A hőgörbéim szerint van peteérésem, de sokallom a ciklusaim hosszát. mikor kell ez a gyógyszer? köszi a választ!
2012. dec. 19. 08:27
 16/18 Reménysugár27 válasza:

Kedves Kérdező!

Köszönöm, hogy szorítottál és bíztattál, de ma reggel megjött, a hőm is visszaesett 36,6-ra. Nem baj, újabb hónap újabb remény. Nekem is 33. nap után jött meg. Remélem a 2. Clostis hónap sikeres lesz.

Neked is kitartást és mihamarabbi babásodást kívánok!

2012. dec. 19. 09:12
 17/18 Reménysugár27 válasza:

Kedves Utolsó!

Mi már 7 hónapja próbálkozunk, ez volt az első Clostis hónapom. Azért kaptam, mert nem volt megfelelő a peteérésem, ami által kevés progeszteron termelődik. 2x1-et kell szednem 5 napon keresztül, a 3. ciklusnapon kell kezdenem. Az előző ciklusban a 13. napra tették UH-on az ovut, amit a hőm is és ovu teszt is igazolt, volt peteérésem, és meg is repedt a tüsző, és azt mondták, látszik, hogy hat a gyógyszer, mert valami beindult a petefészkemben, így hát várom a következő ovut. :) Bízom benne, hogy hamarosan babás lehetek. (Még annyit, hogy azt nem mondják az orvosok, de a closti vékonyítja a méhnyálkahártyát, így érdemes E vitamint szedni mellette, mert ezzel lehet ellensúlyozni és erősíteni, én napi 3x100 mg-ot szedek.)

2012. dec. 19. 09:19
 18/18 A kérdező kommentje:

Reménysugár27 sajnálom, de remélem ez a hónap mindkettőnknek sikeres lesz. ha van kedved folytathatnánk privibe.:)

Utolsó előtti kérdező! Mi 1 éve próbálkozunk lassan, ezalatt júniusban 6 hetesen vetéltem, 36 naposak voltak utána a ciklusaim, peteérés nélkűl. Nekem 5 napig 1 szemet kellett szednem, és a 2. ciklusnaptól. E vitamint én is tanácsolom hogy szedj mellé. Most closti után vagyok ebben a hónapban nem szedem, remélem összejön és babás lehetek. Szoritok Neked is!:) és persze akinek még kell!

2012. dec. 19. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!