Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennek van valóság alapja?...

Ennek van valóság alapja? (fogamzásgátló, ikrek)

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy ha valaki szedett fogamzásgátlót és abba hagyja mert babát akarnak akkor mindjárt az első hónapba nagyobb az esélye teherbe esni és nagy az esélye az ikrekre.Azt halottam hogy gyógyszer abbahagyása után nagyobb az esély teherbe esni,de hogy ikreknek is nagy az esély első hónapba azt nem tudom,olvastam valahol.Szerintetek van ennek valóság alapja?
2012. dec. 7. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem azért lettél lepontozva, hanem mert nem igazán a kérdésre válaszoltál. Nem az volt a téma, hogy mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből, vagy hogy kell-e szünetet hagyni vagy sem, hanem hogy tényleg nagyobb lehet-e az esély ikrekre közvetlenül az abbahagysa után. Ehhez pedig a kirürülésnek nem sok köze van.
2012. dec. 8. 20:21
 12/12 Lapcsika válasza:
Èn abbahagyàsa utàn egyből teherbe estem, ikreket vàrok, pedig a felmenőkben sehol sincsenek ikrek
2013. dec. 12. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!