Aki túlsúlyosan esett másodszor teherbe, annak mennyi jött fel? Aki ismer ilyen anyukát, az is írhat!
1,5 éves a kislányunk és tervezzük a tesót. Nagyon sok tűnt már el rólam, mindenki nagyon dicsér, hogy mennyit leadtam.
Az első terhességem során +32 kilóval feküdtem be. Sajnos a 24. héten beindult a szülés és telenyomtak 32. hétig vitaminokkal. Ennek hatására elkezdtem hízni és a max. havi 1 kiló helyett +5-8 kilók jöttek fel rám. Pedig a 24. hét előtt 1 kilót híztam csak. Büszke is voltam magamra.
Végül 99 kilóval feküdtem be, amiből 8 kilót utolsó 3 nap lefogytam. Gondolom az idegeskedés miatt.
Szoptatás alatt 86 kilóra lementem, viszont óriási voltam termetben.
Csúnya ezt mondani, de könnyebb volt átugrani, mint megkerülni.
Tegnap ráálltam a mérlegre, hogy megnézzem hány kiló vagyok, erre elborzadtam: 96 kiló!
Nem tudom mitől, mivel folyamatosan diétázom, inkább gyümölcsöt és zöldséget eszem.
Járok edzeni is, de nem viszem túlzásba. Heti 2-3 alkalomról van szó, ami fejenként 1,5 óra.
Nem izmosodtam szerintem.. bár tudom, hogy edzés alatt az ember izomzata és teste átalakul, de ennyire azért nem hiszem.. Amikor elkezdtem edzeni, akkor 88 kiló voltam!
Viszont mindenki dicsér és a ruha méretben is jelentősen sok ment le. De még sem?!
Nem tudom, hogy merjem-e bevállalni a másodikat. Ha tényleg marad a 96 kiló, de közben eltűnik a felesleg?!
Ráadásul félek, hogy megint komplikációk lesznek és vitaminokat meg gyógyszereket kell szednem, akkor viszont nem tudom majd tartani a max. 1 kiló/havonta elvet ..
Valaki volt már így?
Szia, igaza van az első válaszolónak, valami nem stimmelhet, ha mindezek ellenére, amit leírtál, hízol.
Szerintem dietetikussal is érdemes lenne erről beszélgetni. A vércukrod rendben volt?
Barátnőmön volt felesleg, amikor az elsővel terhes lett, majd amikor őt szoptatta, akkor szedett csak fel igazán. (kilókat nem tudom). VIszont a második babával terhességi diabétesze lett, 160 CH-s diétát tartott, és szerintem fogyott szülésig. Az arca sokkal vékonyabb lett, mint előtte volt.
Aztán hogy a két gyerek teszi-e, vagy hogy máshogy táplálkozik, nem tudom, de nagyjából megtartotta a súlyát, nem "cérna-géza", de jól néz ki, energikus.
Nem kell mindenkinek vékonynak lennie.
Ami Téged illet, nem tudom, nem kellene-e az orvos véleményét kikérni. Menj el a nőgyógyászhoz (már ha van normális!), mondd el hogy ez és ez van, szeretnétek kis tesót vállalni, az előéleted ismeretében mondja el, hogy mit javasol.
Én már minden orvost végig jártam. Rengeteg vizsgálatot csináltak.
Először tavaly télen csináltak pajzsmirigyet és hormon vizsgálatot, mivel a téli kabátot januárban vettem fel először. Addig csak mellénybe és egy vékony pulcsiba "rohangáltam", annyira melegem volt..
A vizsgálatok szerint minden rendben. A pajzsmirigyem tökéletes, a vérképem a legjobb, hormon szintem normális.. mintha nem is szültem volna... az orvosok csodálkoztak is.
Nem zabáltam terhesség alatt, szóval nem kettő helyett ettem, ahogy általában csinálni szokták.
A lányom így is épp hogy 3 kilóval született és 52 cm.
38. héten 2400 g-ra becsülték a súlyát és 40+5 napra született sürgősségi császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!