Mutathatja valakinek a mensi előtt 3 nappal a teszt, hogy pozitív?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik teszt?2008. máj. 27. 09:54
1/6 anonim válasza:
Nekem mensi elott 4 nappal a Clearblue plus.
2/6 anonim válasza:
ELozo vok, az dpo 10 volt. (days past ovulation)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Akkor megnézem hol vehetek ilyet.
2008. máj. 27. 09:59
4/6 anonim válasza:
Clearblue-t láttam a rossmannban , de szerintem drága. Ha várnál a mensiig és utána tesztelnél 1-2 nappal, akkor az One step is jó és olcsóbb is. Ráadásul,ha mégis megjönne, nem tesztelnél feleslegesen egy drága teszttel. Azért remélem baba van és nem kell csalódnod...Sok sikert!!
5/6 anonim válasza:
Mindegy milyet veszel ha még nincs elég HCG hormon a szervezetedben addig az összes teszt negativat fog mutatni! Én vettem Lily tesztet a Rossmannba ebböl van olyan amibe mindjárt kettö teszt van. Az egyiket a mensi elött két nappal használtam és negativ lett/persze csalódtam/ a másikat a mensi kimaradása után két nappal és akkor lett pozitiv! Nagyon nehéz volt kivárni azt a pár napot hisz én is sokszor teszteltem már és sokat csalódtam!! Drukkolok neked! 16 hetes kismama
6/6 anonim válasza:
Nem veletlenul a dragabb teszt a jobb, nekem a Lily nem jelezte ugyanaz nap, mikor a Clearblue plus jelzett. Ez a mensi elott 4 nappal volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!