Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A problémám a következő: 2...

A problémám a következő: 2 éve szeretnénk a párommal babát. Voltunk orvosnál, minden rendben, de a trónörökös nem érkezik. Van valakinek tapasztalata a témában? Ne azt irjátok h nem kell rágörcsölni mert amikor nem terveztük akkor sem sikerült.

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nalunk detto ugyanez van. Az elso baba siman osszejott mindenfele gond nelkul, szinte az elso probalkozasra. A kisteso meg nem akar jonni mar ket eve. Mikor kislanyom 7 honapos volt akkor teszteltem pozitivat, de sajnos a hirt mar nem tudtam ferjemmel megosztani mert estere megjott. Spontan elveteltem, minden fele elojel nelkul. Aztan egy evre ra megint osszejott, de sajnos nem indult be a szivhang vmi miatt elhalt a terhesseg es mutet lett. Na ekkor mar nagyon elkeseredtem. Elmentunk nyaralni, probaltam nem a dologra gorcsolni es mondogattam magamnak, majd jon ha jonni akar. Ennek tobb mint egy eve. azota minden honapban csak a negativ tesztek vannak es el vagyok keseredve. Mi most kezdtuk a kivizsgalast. Foleg a kornyezetemben szinte mindenkinek mar van masodik babo vagy eppen terhes. Igyekszem nem hagyni magam befolyasolni, de elkeseredem... Stressz... igyekszem magam mentesiteni a melohelyen most mar magam. DE a parom most mas munkahelyen van, amit nem szeret, es egy ket honapja kesz lelki beteg volt emiatt h allasinterjuk nem sikerultek. Most mar ugy ahogy ok. Mondtam neki ne stresszeljen es sz@rjon bele, ne viselje a lelken masok problemajat... Ugyhogy okosat nem tudok neked irni, csak azt h hasonlo cipoben jarunk...
2012. dec. 4. 21:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat.A tapasztalatokra voltam kiváncsi,és tényleg nagyon jó hozzászólásokat kaptam.Valószinű h orvosváltás lesz a dologból.Barátnőmön is a 4. orvos tudott segiteni.
2012. dec. 5. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Sok oka lehet lehet a teherbeesés elmaradásának, így a stressz is. Azt is lehet oldani, meg a szervezetedet felkészíteni a terhességre. Ha adsz egy email címet, akkor szívesen elküldök Neked egy ezzel kapcsolatos rövid videót sok hasznos tapasztalattal, vagy akár orvosi saját tapasztalatot is, ami Nektek is segíthet. Sok sikert!
2012. dec. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!