Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem érzek semmit,...

Miért nem érzek semmit, amikor várjuk is?

Figyelt kérdés

A Párommal májusban megbeszéltük, hogy babát szeretnénk, de még várunk egy kicsit. December 1.-én voltunk úgy először együtt, hogy nem védekeztünk, azóta mégegyszer. De nem érzem, hogy izgulnék, hogy na, vajon összejön-e? Miért van ez? Májustól mostanáig más témám sem volt napi szinten, mint a baba. Mi történhetett? Miért nem várom annyira lelkesen? Vagy csak reálisan gondolkodom? Felugranék az égre, ha sikerülne, de valamiért a "próbálkozós szakaszban" nem vagyok annyira lelkes.

Volt már más is így? Vagy rossza anya leszek emiatt?

Köszönöm a normális válaszokat!

2012. dec. 4. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos titkon félsz attól, hogy nem sikerül, és nem éled bele magad. ez nem baj.
2012. dec. 4. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy most ilyen tökmindegy érzésem van. Ha jön jó, ha nem az sem baj, pedig már majdnem megörültem egy babáért.
2012. dec. 4. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, mi párommal 8 hónapja vagyunk babaprojekten, minden tünet megvolt fentvolt hőm mások megjegyezték de szépen kisimul a bőrőd, reggeli émelygés, és megjött tegnap reggel, amire közöltem a párommal jó én feladom még hőmérőzni sem fogok mert úgyse lesz babánk. Párom könyörgött ne hadjam abba, mérem a hőmet de nem azért mert rágörcsölök, jelenleg nem érdekel úgysem lesz babám. Teljesen normális hogy nem görcsölsz ezen
2012. dec. 4. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:

jobb mintha rágörcsölnél teljesen!Gondolom azért akarod a babát.Én abba a hónapba estem teherbe amikor a páromnak azt mondtam,hogy még ebbe a hónapba úgysem fog összejönni,aztán tessék:)

ha sikerült,lehet örülni neki:) sok szerencsét hozzá:):):)

2012. dec. 4. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi is babaprojekten vagyunk junius ota...

En sem erzemmar,azt a huuuh de jo lesz erzest...

nem ertem en sem miert... Elotte nekem is az volt az almom,hogy minel elobb legyen kisbabank...

De most...kesik a mensim,tesztelni meg nem is akarok,amig tenyleg megnem jon...

Mert volt mar,hogy egy napot kesett...teszteltem,es teszteles kozben megjott!!

Olyankor meg elszomorodok...utana megint nem,hogy legalabb van idom erre meg arra...:D

Nem ertem en sem,nem vagy egyedul,ne felj :)

Majd ha pozitivat tesztelnuk,megjon a kedv (remeljuk :D )

Biztos jo anyak leszunk,lehet,hogy valami "ujtol" felunk egy picit...

Egy picit tudom elszomorito,amikor "nem erzed a vagyad " a baba irant....De addig amig nem jon a babo,teszunk-veszunk,es mire pozit tesztelnuk,megjon a kedv :D

Minden jot :)

2012. dec. 4. 18:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Persze, hogy szeretném a babát, sőt, mind a ketten szeretnénk, de úgy vagyok vele, ha jön jó, ha nem, akkor még várat magára.

Csak azért nem értem magam, mert eddig mást sem akartam, most meg nem merem, vagy nem akarom beleélni magam. Nem tudom, de kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Ráadásul a "poén", hogy december 24.-ére nem várom. :-)

Szép egy karácsony lenne!

2012. dec. 4. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!