Lányok ki nem várja december 9-10ke körül?
Nekem 10.-én kellene megjönnie, már napok óta fáj a hasam olyan,,meg akar jönni,, érzés, de még semmi, persze nem biztos, hogy 10 én jönne meg mert most hagytam abba a gyógyszert és így passzolom, de hivatalosan igen. A melleim napközben fájnak, de ugy hogy egyszer fáj egyszer nem. Most pl. 2 napja reggel kissebb hányingerem is van, nem tudom biztosan hogy ennek tudható-e be de reménykedem!:))
Közben olvastam olyat is hogy hőmérséklet alapján is meg lehet állapítani, átlagosan 36,5-36-7 körül van egy nő hőmérséklete és ha 37-37,4 körül van és fennt is marad a várt menstruáció napján és után akkor minden bizonnyal terhesség!Nekem 4 napja 37,3 a hőm, remélem összejött!!:)
Még várok a teszttel! Neked is sok sikert kívánok!!!!
9-es vagyok. Ugye visszanéztek 3-4-5 nap múlva is? Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok!
Bárcsak... bárcsak.. :)
És nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre.
Tesztelt már valaki?
Én így Mikulás reggelén hátha, ellőttem egyet de nega! 8-ára nem várom
15-ös vagyok!
Időnként mint most is iszonyat émelyeg a gyomrom és szédülök! :S
15-ös vagyok!
Én is nagyon megbántam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!