Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS vagyok. Ugy érzem már...

PCOS vagyok. Ugy érzem már soha nem esek teherbe!? Többi lent.

Figyelt kérdés
4hónapja rendszeres a menstruáciom. De még nem sikerült a baba. Van még remény hogy legyen babám természetes uton? vagy ne nagyon reménykedjek?
2012. dec. 2. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Soha nem szabad feladni!!! nekem pl azt mondták az orvosok,hogy soha nem lehet gyerekem természetes úton.. lett lombikkal ikreim... aztán 4 év mulva spontán megyszületett a 3.babám :)))))))))) fel a fejjel minden lehetséges!!!!
2012. dec. 2. 18:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok. És köszönöm.
2012. dec. 2. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:

szia!

én tiszta ciszta voltam és nagyon magas volt a terheléses inzulinom..mondták h baba ebből nem lesz,de én nem is akartam,hisz van már két gyerekem.5 hónap gyógyszer szedés mellett baba lett.

én vagyok a példa..h igenis lehet babád!!!

2012. dec. 2. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondták, hogy természetes úton kizárt, hogy sikerüljön teherbe esnem. Nem akartam elhinni, és mivel a baráti körben már volt arra példa, hogy gyógyszeres kezeléssel sikerült +tüszőrepesztő szurival, így erősködtem az orvosnál, hogy 1x előtte próbáljuk ki, hátha...

A bal petefészkem konkrétan nem látszott ki a ciszták alól. A kezelés sikerrel járt, 1éves a babám. Azóta rendszeres ciklus és NINCS 1db cisztám sem. Nem értem, de ami vigasztal: az orvos sem.

Szóval ne add fel! Lesz babád!!!

2012. dec. 2. 19:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ti a diétát tartottátok? Aki igen az írja már le hogy mit ettetek egész nap?ha megkivántátok az édeset?
2012. dec. 2. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:

3.vagyok

a diéta nagyon fontos! ha édeset akarsz enni,akkor a norbi update-ben vegyél édességet!

2012. dec. 2. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
A diéta nagyon fontos!!Leírom neked a diétámat HOLNAP! most nincs erőm hozzá késő van:) PCO vagyok és IR...most kezdtem el szedni a merckformint!
2012. dec. 2. 21:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdem a diétát mert nekem nem mondta h diétázzak meg sportoljak. Én ezt mind a netről szedtem le. Köszönöm a segítséget.
2012. dec. 3. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!