Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan aki úgy...

Van köztetek olyan aki úgy lett terhes, hogy gyakran húgyuti fertőzése volt?

Figyelt kérdés
1,5 éve nagyon felfáztam és azóta sem múlt el teljesen,a ciklusom 2. felében peteérés után vagy mensi elött jön jobban elő vagy ha kevesebbet tudok inni,enyhén ég a pisilés,sokat iszok meg már sok mindent kipróbáltam gyógyszertől kezdve a gyógynövényekig,élni tudnék ezzel csak félek a baba ez miatt nem jön össsze,10 hónapja próbálkozunk már,nem tudom mi tévő legyek segítsetek és agyjatok reményt,hogy így is lehetek terhes...

2012. dec. 2. 17:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi kedves vagy :) sajnos már túl vagyok ezeken...
2012. dec. 2. 20:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Januártól elkezdem megint a diétát meg a gombaölést ezerrel,meg majd annyit iszok mint a pupu teve :)Nem sok pisi marad bent de ahhoz pont elég hogy pont ne legyen jó.Nem tudom miért büntet az élet ennyire....:((Reménykedek és hátha..
2012. dec. 2. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Szorítok,hogy javuljon a helyzeted és ,hogy lehessen babád,tudom milyen érzés annyira akarni azt a picikét:)

Minden jót kívánok és sok szerencsét!

2012. dec. 2. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia,

nálam lassan egy éve kezdődött "felfázással", majd 3 hónap alatt kiderült: vesekő... Szoptattam, kicsi volt a baba, így most ősszel elválasztottam, mert megint előjött a véres pisilés, orvoshoz nem tudtam menni, nem volt, aki vigyáz a gyerekekre. Rengeteget ittam, azóta egyáltalán nincs gondom, 3 hét múlva megyek hasi UH-ra, hogy van-e még kövem, ha van, akkor januárban zúzzák is. Nekem az urológusom kérte, hogy a sok bacis vizelettenyésztés miatt legyen egy hasi Uh (főleg a szoptatott baba miatt), ott látták a pangást, onnan CT, és kiderült: vesekő. Szerintem keress másik orvost, hátha segít, mert ez így biztos nem lesz jó. Főleg, ha mondjuk gyógyszert kell rá szedned a várandósság alatt, nem biztos, hogy megéri.

Amikor megint előjött nálam a véres pisilés stb., megittam kb. 4 liter vizet 1 óra alatt. Nem igazán élveztem, de jobb lett utána, lehet, hogy kimostam a veséimet :).

Terhes szerintem lehetsz, ez gondolom nem befolyásolja úgy, csak nehogy átterjedjen a gomba, vagy fertőzés a hüvelybe stb.

2012. dec. 3. 05:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia, irtad hogy sok teát kipróbáltál..A mezei zsurlót kipróbáltad??Én kiskorom óta rengetegszer voltam felfázva, nekem ez segit, akár 1 csésze is.Akinek eddig ajánlottam mindenkinek jó volt.Volt akinek enyhítette a panaszokat, volt akinek (mint nekem) már 1 csésze után megszünt minden..

Azért ilyen hatásos, mert vizelet fertőtlenítő és vizhajtó hatása van.

Ha nem próbáltad még akkor próbáld meg ennyit megér.

Használat: napi 1-2 bögre amikor érzed h kezdődik, mellé rengeteg egyébb folyadék a vízhajtó hatás miatt.Sok sikert! Irj ha bevált

2012. dec. 3. 09:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia,persze próbáltam már azt is,az a baj,hogy mindig visszajön,sajnos olyat nem mondott eddig senki ami végleg elmulasztaná,bár,hogy iszok minden félét és ténleg ügyelek mindenre,így csökkentek a tünetek 1,5 év alatt fokozatosan,januárban csinálok egy méregtelenítést gombaöléssel egybekötve addig szünet a baba ügyben és hátha elmúlna ez ami még megmaradt...köszönöm mindenkinek aranyosak vagytok..puszi
2012. dec. 9. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!