Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan aki úgy...

Van köztetek olyan aki úgy lett terhes, hogy gyakran húgyuti fertőzése volt?

Figyelt kérdés
1,5 éve nagyon felfáztam és azóta sem múlt el teljesen,a ciklusom 2. felében peteérés után vagy mensi elött jön jobban elő vagy ha kevesebbet tudok inni,enyhén ég a pisilés,sokat iszok meg már sok mindent kipróbáltam gyógyszertől kezdve a gyógynövényekig,élni tudnék ezzel csak félek a baba ez miatt nem jön össsze,10 hónapja próbálkozunk már,nem tudom mi tévő legyek segítsetek és agyjatok reményt,hogy így is lehetek terhes...

2012. dec. 2. 17:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne...
2012. dec. 2. 17:12
 2/16 A kérdező kommentje:
adjatok :)bocsi
2012. dec. 2. 17:15
 3/16 anonim ***** válasza:

Simán lehetsz.Nekem egy időben rengetegszer volt hólyaghurutom,kb 2-3 havonta,aztán elmúlt. Akkoriban küldözgettek vizsgálatokra,ultrahangra,bacitenyészetre, lórugásnyi antibiotikumokon éltem,mert semmi más nem segített. Az egyik ilyen ultrahangon,ahol a hólyagot nézték,kérdezte a dokicsaj,hogy mikor menstruáltam? Mondtam neki hogy mostanában kéne megjönnie.. Aztán kiderült hogy akkor már terhes voltam.

Szóval a legjobb ha ki tudsz belőle gyógyulni,de e mellett is összejöhet a baba. Kérdés hogy a terhesség alatt jó-e a sok gyógyszer, ha akkor is kijön .

2012. dec. 2. 17:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod,én gyógyszert nem szedek mert semmi értelme,megiszom a körömvirág teámat és enyhül egyből a panaszom,antibiotikum nem használ rosszabb tőle,mert sajnos gomba van a hólyagomaban,és arra is szedtem már 3 hónapon keresztül gyógyszert nagyon nagy adagban,annyira enyhült,hogy változó napokon előjön,kajától is függ mit eszek(már diétáztam candida diétát,kb fél évig) de nem bírok kaja nélkül meglenni :)zöldségen nem élhetek,de lehet megint elkezdem a baba miatt.Még 1x köszi a válaszod remélem nekem is sikerül valamikor terhesnek maradnom
2012. dec. 2. 17:54
 5/16 anonim ***** válasza:

3.

Ó,szegény, azt a diétát én is ismerem.. Csak hüvelygomba miatt..Végül én annyit tartottam meg belőle a mai napig, hogy nem nagyon eszem cukrot,illetve úgy általánosságban kerülöm a műanyag kajákat meg a tartósítószereket, stb.

Dokinál voltatok már babügyben?

2012. dec. 2. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
jav:nem bab,hanem babaügy :)
2012. dec. 2. 18:07
 7/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is nagyon gyakran szenvedek felfázás miatt,szeptemberben is fel voltam fázva enyhén és sikerült teherbeesnem,amit meg is bántam,mert a baba nem tudott fejlődni.az orvosom szerint,ha gyulladásban van a szervezet,nem szabad próbálkozni,pont azért,ami velem is történt.Először is kezeltesd ki magad teljesen és csak aztán próbálkozz mert nagy bajt is csinálhatsz!

Azért mondom ezt,mert a felfázás a doki szerint amúgy is baci a szervezetedben.Műtéttel fejezték be a terhességem,de bacilus miatt begyulladt a méhem,nem gyógyul semmit még antibiotikummal sem,kérdéses,hogy ezek után hogyan fogok teherbe esni.

Ne hagyd annyiban,ezt mindenképpen vizsgáltasd ki,addíg is igyál naponta 2-3 liter vizet,tőzegáfonya tea is jó a felfázásra,tangákat cseréld le rendes pamut mamis bugyikra és erősítsd az immunrendszered!Csak aztán jöjjön a baba!Jó egészséget!

2012. dec. 2. 18:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Hidd el 1,5 év alatt sok mindent kipróbáltam,több hónapig gyógyszerek,gynevac injekció,több fajta gyógy tea,diéta,tőzegáfonya,teafa,ülőfürdő ,minden amit eltudszképzelni,felsorolni is sok lenne, több orvosnál is voltam...nem tudom hogy lesz így...
2012. dec. 2. 18:28
 9/16 A kérdező kommentje:
Amúgy az lehet a probláma nálam,hogy volt egy gerinc műtétem,és megsérült egy ideg így marad vissza mindig valamennyi pisi,ez miatt pang a vizelet és ezt a gombát nem tudják kiírtani belőle,és ez nekem sosem fog elmúlni.Akkor örökre lemondhatok a gyerekről :((((Nem szeretnék beteg babát,abba belehalnék..
2012. dec. 2. 18:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom,így már megértem az aggodalmad.Ne add fel,járj utána a dolgoknak,lehet,hogy tudnának javítani ezen a helyzeten,így már érthető,hogy miért fázol fel mindíg,pont az lenne a lényeg,hogy ki tudd pisilni magadból teljesen a bacikat!

Akkor talán kérdezd meg a nőgyógyászod,hogy így van-e kockázata terhssségnek és hogy hogyan tudnál könnyebben teherbe esni.

Mi a párommal már próbálkozás előtt elkezdtünk vitaminokat szedni : c,e,b vitamint mindketten,én még plusz folsavat is,de ezek mind megvannak a terhesvitaminokba(jobban meg is érné ha azt vennéd,Gravidában van a legtöbb vitamin)

Ciklusom első felében ittam cickafarkfű teát,ami meghozza a peteérést,ciklus második felében pedig palástfű teát,ami segíti a beágyazódást és még plusz annyival segítettem a dolgot,hogy kutya pózban volt a párom orgazmusa mert úgy van a legközelebb a méhszájhoz és rögtön hanyatt feküdtem felpolcolva a popómat 1 órán keresztül!

Ha az orvos szerint lehet próbálkoznotok,szerintem próbáld ki ezeket a trükköket :)

2012. dec. 2. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!