Járt már valaki ilyen hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
November 8-án volt mensesem és 22-én volt a peteérés. A peteéréstől 3-napot voltunk együtt a párommal reggel és este is. Mivel nagyon szeretnénk egy közös kisbabát.2-napja szurkál a bal petefészkemnél és enyhe hányingerem van és a mellein nm fájnak csak eresek lettek, de viszont a hasam fel van puffadva. Ja és nm vagyok száraz sűrű fehér szagtalan folyásom van. Ezek a jelek utalhatnak terhességre?2012. dec. 1. 07:29
1/3 anonim válasza:
szia nekem pont ugyanez a problémám.mink megszakitásosan védekezünk,mert mérciustól szeretnénk bele vágni a babaprojektbe,de ha most jönne se lenne baj.nekem hányingerem nincs,de nekem is szurkál a petefészkem,a melleim se fájnak csak eresek és nekem is fehér szagtalan folyásom van.csináltam tesztet hát nagyon halvány pozi lett,de nem tudom,hogy higyek e a tesztnek,dokihoz még semmi féle kép nem megyek.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi a válaszod. Te már teszteltél és halvány pozitiv lett? :) örülök neki:) És mikor csináltad a tesztet? Én még nm merek tesztelni félek a csalodástol :( Igaz nekem december 5-én kellene megjönni (DE ÉN NM VÁROM.)Te mikorra nm várod a mensest?
2012. dec. 1. 09:34
3/3 anonim válasza:
én december 10-re nem várom,azért is csodálkoztam,hogy pozi lett,de én még nem élembele magam,mert akkor van a pofára esés:-)))mindenféle kép meg fogom várni a dec.10 et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!