Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már egy hete elkaptam valami...

Már egy hete elkaptam valami vírust (influenza). Most antibiotikumot szedek de már kifelé megyek a betegségből. A peteérésem jövő szerda felé lesz kb. Próbálkozhatunk azért a babával vagy inkább hagyjuk ki ezt a hónapot?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szeretnénk. Ha esetleg most sikerülne teherbeesnem akkor az mennyire árthat a magzatnak?
2012. nov. 30. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

VÁRJATOK A PRÓBÁLKOZÁSSAL NAGYON KÉRLEK!

Én is türelmetlen voltam,beteg voltam,gyógyszereket szedtem mondván,hogy még úgyse esek teherbe (3. próbálkozás volt) és teherbe estem mégis.A 9. hétben elhalt a baba,a dokim szerint nem szabadott volna így babát vállalni,nagyon haragszom magamra!azóta a küret után begyulladt a méhem és nem akar elmúlni,lehet meg kell megint műteni,ami a doki szerint kockázatos,félek,nem lesz babám többet az életbe.Szóval pár hónapon már ne múljon,várjatok,így nem lehet próbálkozni!Vannak gyógyszerek,amik a babát megállítják a fejlődésben!

Kerüljön az a baba egészséges környezetbe!!!!!

2012. nov. 30. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszereket szedtél első válaszoló?
2013. febr. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!