Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Értelmeznétek ezt a görbét?

Értelmeznétek ezt a görbét?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el csak mérni a görbémet és nem tudom milyenek kell lennie ezért kérném a segitséget aki tudd benne!Kérdésem az lenne most ilyenkor majd ovukor le kell esnie vagy hogy müködik?Eddig jo igy?

[link]

2012. nov. 30. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezen még nincs nagyon mit értelmezni. Mérd tovább.

Ovuláció még nem volt.

Lehet hogy le is fog esni, de az nem törvényszerű.

Emelkednie kell, bizonyos szabályoknak megfelelően...

2012. nov. 30. 09:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi igen tudom nem volt ovum csak arra lennék kiváncsi körübelül mikor lesz?mert elvileg vasárnapra irta vagyis akkor leszek a 14dik napon peteérésem tuti van mert szept 13-14 volt akkor voltam uh-n és 12nap mulva pozit teszteltem de okt 4 el veszitetem és azota csak most nov 18 jött meg
2012. nov. 30. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:

"arra lennék kiváncsi körübelül mikor lesz?"

Azt nem lehet előre megjósolni.

Ha mindig 45 napos a ciklusod, akkor majd kb. a 31. napon. Ha változó, akkor a jóisten se tudja előre.

2012. nov. 30. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:
nem mindig annyi pontosan most nem tudom mert van egy 21honapos lányom öt még szoptattam és augusztusban szokot le a ciciröl vagyis el vettem töle elötte elöször csak májusban jött meg de most azt mondta a doki normális hogy 6hétre jött meg a vetélés után..
2012. nov. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!