Hétfőre nem várom. Az eddigi tesztem nagyon nagyon halvány, ezek szerint a ciklus.hu nem jól húzta be az ovut? Görbét csatolok.
Figyelt kérdés
Lehet csak én képzelem be azt a halvány csíkot.:-( Pedig már kellene látszódni, ha akkor volt az ovu, amikorra behúzta, nem? Ráadásul szerdán volt egy kis rózsaszínes folyásom, ami eddig még soha nem fordult elő.
Jelenleg sárgás folyásom van, de nagyon kevés, ebből mensi lesz?
2012. szept. 1. 10:25
1/8 anonim válasza:
Szerintem a 15. ciklusnapodon volt a peteérésed.
2/8 anonim válasza:
Szerintem korai volt a teszt, pár nap múlva ismételd meg.
5/8 anonim válasza:
Szia! Én mintha a másodikon látnék valamit, bár nagyon rossz minőségű a kép! Gondolom szabad szemmel jobban látható. Szerintem erősödni fog! :-) Hétfőn ismételd meg.
6/8 anonim válasza:
én sem várom hétfőre...az iskolát
7/8 nini24 válasza:
Mintha én is látnék vmit,de nagyon rossz a kép... :(
8/8 Manka68 válasza:
Szia!
Sajnos én nem látok rajta semmit. :-(
És ha kezdesz vérezgetni, én inkább mensire tippelnék. :-(
De amúgy is korán teszteltél szerintem, még ha akkor is volt peteérésed, nem törvényszerű, hogy a tesztnek is ki kell már mutatnia. Nemvárt napján tesztelj még egyet, ha nem jön meg, drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!