Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőre nem várom. Az eddigi...

Hétfőre nem várom. Az eddigi tesztem nagyon nagyon halvány, ezek szerint a ciklus.hu nem jól húzta be az ovut? Görbét csatolok.

Figyelt kérdés

Lehet csak én képzelem be azt a halvány csíkot.:-( Pedig már kellene látszódni, ha akkor volt az ovu, amikorra behúzta, nem? Ráadásul szerdán volt egy kis rózsaszínes folyásom, ami eddig még soha nem fordult elő.

[link]

Jelenleg sárgás folyásom van, de nagyon kevés, ebből mensi lesz?

2012. szept. 1. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a 15. ciklusnapodon volt a peteérésed.
2012. szept. 1. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem korai volt a teszt, pár nap múlva ismételd meg.
2012. szept. 1. 11:40
 3/8 nini24 ***** válasza:
Rakj fel fotót a tesztről! :)
2012. szept. 1. 12:53
 4/8 A kérdező kommentje:
2012. szept. 1. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én mintha a másodikon látnék valamit, bár nagyon rossz minőségű a kép! Gondolom szabad szemmel jobban látható. Szerintem erősödni fog! :-) Hétfőn ismételd meg.
2012. szept. 1. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
én sem várom hétfőre...az iskolát
2012. szept. 1. 15:30
 7/8 nini24 ***** válasza:
Mintha én is látnék vmit,de nagyon rossz a kép... :(
2012. szept. 1. 17:30
 8/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Sajnos én nem látok rajta semmit. :-(

És ha kezdesz vérezgetni, én inkább mensire tippelnék. :-(

De amúgy is korán teszteltél szerintem, még ha akkor is volt peteérésed, nem törvényszerű, hogy a tesztnek is ki kell már mutatnia. Nemvárt napján tesztelj még egyet, ha nem jön meg, drukkolok!!!

2012. szept. 2. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!