Fogamzasgatlo "segitsegevel" szeretnek mielobb pocakos lenni?! Sikerulhet? Valakinek van tapasztalata? Erdemes megprobalni?
Figyelt kérdés
Nagyon rendszertelen a menstruaciom. Igy nem igazan tudok szamolgatni. Fel eve eredmenytelen a probalkozasunk. Arra gondoltam 2-2,5 honapos fogamzasgatlo.szedes rendszerezhetnd es aztan nagyobb esellyel probalkozhatnank ujra. Mi gondoltok sikerulhet?2012. nov. 30. 00:45
21/25 anonim válasza:
Használj ovulációs tesztet, akkor tudod mikor van peteérésed.
22/25 anonim válasza:
Én is a cickafarkfű-palástfű tea kombinációt ajánlanám. Gyógyszer abbahagyása után nekem is káosz volt, ez rendezte 30-35 napos ciklusra.
Egy próbát megér!
23/25 anonim válasza:
ha ennyire babat akarsz szanj egy par sza dollart dokira egyszeri kiadas megeri.
24/25 anonim válasza:
nem tudom milyen országban élsz, végig se olvastam a válaszokat, de biztosítás nélkül gyereket vállalni nagyon nagy felelőség. szerinted a kórházt ki fogja fizetni és a baba orvosi vizsgálatait?? már a kórházban van egy csomó vizsgálat amit el lehet végezni és mind pénzbe kerül. persze nem olyan vizsgálatokra gondoltam, hogy vajon szép lesz e a gyermekem, hanem hogy jó e a hallása neki!!! van egy csomó védőoltás, mégis mit gondoltál ezt ki fogja finanszírozni??? Ha már most nem törődsz ilyen alapokkal akkor ne haragudj, de milyen felelőtlenség lenne egy babát így a világra hozni??? vagy akkor hazaköltöznél? tudod hogy magyarban is legalább 4 terhesgondozási vizsgálaton részt kell vegyél, hogy kapjál némi segélyt a babának??? már a terhesgondozáson is van egy csomó vizsgálat ami nem ingyen van, de fontosak, ezekből is kibújnál és végig reménykednél, hogy minden rendben legyen?? mi van ha terhesen lesz valami problémád akkor ki fog ellátni biztosítás nélkül??? vagy pl engem is meg kellett műtsenek szülés után mert bent maradt egy placenta darab. egyébként az öteletd jó mert nekem is mondta a dokim, hogy szedjek fogamzásgátlót és amint abba hagytam próbálkozzunk. de a suliban is tanultuk, hogy aki hormonális fogamzásgátlót szed az gyorsabban teherbe esik az abbahagyás aután, mivel az addig elnyomott petesejtek hírtelen élni akarnak és van hogy több is, nagyobb az esély az ikerterhességre is. előbb biztosítás aztán gyerek, ez így helyes. nálunk az, hogy kijött a szülésznő ellenőrizni 10 alkalommal a kicsit, nálunk ez a módi, az kérlek 500 euróba került... nagyon durva. még ha telefonon felhívom a dokiját és úgy kérdezek bármit is, az is minimum vagy 7 euro .-) ... de te tudod a te életed és remélem némileg felnyitottam a szemed. egyébként németben már 3-4 hónap sikertelen próbálkozás után, szívesen fogadnak a dokik, csak magyarban tökölnek egy évig a gyermekre várókkal...
25/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolso.
Eloszor is legkozelebb inkabb arra szanj idot, hogy legalabb a kerdezo valaszait elolvasod a kioktato kisregeny irasa helyett. (egyebkent 13:01 valaszomban minden kerdesedre ott a felelet. )
Koszonom a valaszokat.
2012. dec. 7. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!