Fogamzasgatlo "segitsegevel" szeretnek mielobb pocakos lenni?! Sikerulhet? Valakinek van tapasztalata? Erdemes megprobalni?
Nem gondolod, hogy ha megfogan a baba, akkor valami baj is lehet?
Amúgy a fogamzásgátlótól nem lesz rendes ciklusod, csak megvonásos vérzésed.
Ez nagyon nagyon kétesélyes. A rövid ideig tartó szedés tényleg rendezHETI a ciklust. De még jobban szét is cseszheti.
Szóval lehet rosszabb lesz, mint előtte.
Nem akarok beleszólni, de ha külfüldön élsz biztosítás nélkül, akkor, hogy fogsz orvoshoz, védőnőhőz járni, plusz felkészítésre? A szülés biztosítás nélkül tudod milyen drága?
Rendezd a biztosítást, aztán kérj orvostol segítséget a ciklus rendbehozására. Egyébként is veszélyes amit csinálsz a kimaradt menstruáció lehet PCOS jele is, ha az van neked akkor lehet, hogy teherbe esel, de nagy a vetélés kockázata, szóval a te esetedben muszáj lenne biztosítást kapni. Plusz ha megtalálják az okát a dolgoknak nagyobb eséllyel leszel terhes, mintha te magad probálkoznál mindenféle gyógyszerrel, módszerrel..
Nagyon szepen koszonom a valaszt mibdenkinek.
Tudom, hogy mar a gondolat is ilyesztoen butasag... De annyira elvagyok keseredve es nem tudom mit csinaljal, hogy az elmondhatatlan.
Ami miatt eszembe jutott az oltlet az az, hogy az egyik baratnom mindeen vizsgalat nelkul kuldetett kimaganak 3 havi fog.gatlot es elkezdte szedni majd a kovetkezo 3 havi adagja nem ert ki idoben es mire kiert mar nem kellett elkezdeni e szedni mert babas lett. Mindig ufyan olyan rendszerrelenul stukaltuk... Bar akarata ellenere de a gyogyszer segitett. Ezert gondoltam. De persze tudom jol minden szervezet es ember mas...!
csak mar csalodottsagomban nem tudom mihez kezdjek...!
Megegyszer koszonom a valaszokat!
Kedves utolso.
Az elso vizsgalattol kezdve amin kiderul, hogy baba van automatikusan jar a biztositas a baba miatt. Egeszen a szules utani 6 hetes kontrolig. A baba pedig eleve itteni allampolgar lenne igy a biztositasa is egyeertelmu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!