Ki, mikor és hogyan jött rá, hogy terhes?
Elmesélnétek?:)
Sok sztorit várok :)
November 4-ére, vasárnapra nem vártam a menzeszem, de már szombaton dél körül menstruációs görcsökre hasonlót éreztem. Furcsa volt, mert máskor ilyenkor már rég véreztem. Az még furcsább volt, hogy a görcs aztán elmúlt, majd este visszatért. Máskor, ha megjön, inkább folyton erősödik. Egy hete már nagy étvágyam volt és a szagokra is érzékenyebb lettem. Este a férjem hazajött a munkájából, nem akartam még neki mondani, hiszen még nem is késett a menzeszem, de nekem volt egy érzésem. Akkor átnyújtott nekem egy kis kék babavillát, a munkahelyén találta (pedig egy nagyon nem odaillő tárgy...) mondta, amint meglátta, rám gondolt. Akkor könnybe lábadtak a szemeim, és éreztem, hogy ez egy jel... :D El is kellett neki mondanom, hogy minden olyan furcsa. Pár napra rá teszteltem, és halványan, de pozitív lett.
25 éves, 7 hetes kismama :)
Az első terhességnél, a 29. napon teszteltem, negatív lett, kidobtam. Csak azért teszteltem, mert aznap elutaztunk külföldre. Vártam, h megjöjjön, de nem jött. Rá sem gondoltam, h sikerült. Hazajöttünk, teszteltem, azonnal pozi lett. Volt nagy örörm, h már a második hónapban sikerült.
A második babánkra évekig kellett várni. Volt 4 inszeminációnk is, sikertelenek. Majd amint kiderült, hogy nem sikerült az utolsó, feladtam. Elutaztunk a férjemmel, nem foglalkoztam vele, hogy hanyadik napon vagyok. Majd hazajöttünk, és egyszer azt vettem észre, hogy veszettül fázok és ráz a hideg. December eleje volt, de én nem vagyok fázós. Délben csináltam tesztet, azonnal pozi lett. El sem hittem, álltam a fürdőben, reszketett a kezem és csak bőgtem, hogy végre sikerült. A férjemnek hetekbe telt, mire felfogta, hogy végre sikerült és újra apa lesz. Egy angyal a kicsi, jobbat és szebbet nem is kívánhatnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!