Ez nem utalhat terhességre, ugye?
Figyelt kérdés
Szóval... igazából biztos vagyok benne, hogy nem vagyok terhes, csak valaki beleültette a bogarat a fülembe, azért kérdezem. Múlt csütörtökön feküdtem le utoljára a barátommal, most kb 2-3 napja betegnek érzem magam, tegnap lázas voltam, 2 napja megállás nélkül megy a hasam, fáj a szemem, az izmaim, a mellem... Használtunk gumit, egyszer kb 1 másodpercre bennem volt gumi nélkül, de ennyi. Ennek semmi köze a terhességhez, csak szimplán összeszedtem valami vírust, igaz?2012. nov. 29. 16:04
1/4 anonim válasza:
1.) 1 mp-re minek? Bocsi, nem értem. Minek védekeztek, ha mindegy, és miért nem védekeztek NORMÁLISAN ha nem mindegy?
2.) Nem lesznek terhes tüneteid 2-3 nappal együttlét után.
Az előző kettőből ítélve azt javaslom: TÖbb elmélet, kevesebb gyakorlat.
3.) Szerintem a láz, hasmenés, izomfájdalom pedig egy megfázásos betegség első tünetei nálad.
2/4 A kérdező kommentje:
Védekeztünk, csak úgy becsúszott, aztán rögtön kivette, és felrakta a gumit. Köszi a választ
2012. nov. 29. 16:46
3/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem vagy terhes, még nem lehetnének tüneteid egy héttel később. Valószínű vírus, vagy influenza kezd kialakulni! Mielőbbi gyógyulást, sok mézes teával! ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Ma pecsételő vérzésem van... 2 hét kéne még hogy megjöjjön...mi lehet ez?:S
2012. dec. 4. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!