Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazodásnak a jele vagy...

A beágyazodásnak a jele vagy terhességnek a hőm 37,1?

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 18:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amugy köszönöm a válaszokat.:( Sajnos nm ilyenekre számitottam :( Ebben volt értelmes és értelmetlen válasz.
2012. nov. 29. 07:20
 12/17 anonim ***** válasza:
úristen ki az az agyament aki a HIV et adja válasznak egy ilyen kérdésre....szánalom....a kérdésedre a válasz: a beágyazódás a fogantatás utáni 7. naptól indul meg és kb. 3 napig tart. A hőd a beágyazódás napján leeshet egy kicsit de utána megemelkedik ( attól függ mi az alaphőmérsékleted) ha 36,5 és most 37,1 akkor az lehet terhesség is....de sajna a hő a mensi első napjáig fent marad és csak aznap vagy előtte egy nappal esik le....egyébként ha babát szeretnél drukkolok !!!!
2012. nov. 29. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:
utolsó voltam a sajnos-t úgy értettem, hogy a hő emelkedése biztató jel lehet, de nem sokat lehet rá adni....:( ha mensi napján is fent marad akkor az már megint egy jó jel:)
2012. nov. 29. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:
én voltam, és azt kérdezte, hogy minek a jele a megemelkedett testhő. Adott rá két opciót. Közben meg akármi lehet. Például HIV...
2012. nov. 29. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem miért pont HIV annyi minden lehet....hogy juthat eszedbe ilyen....a HIV homoszexuálisok körében a leginkább elterjedt ill. nem megfelelően használt tű kábitószereseknél...stb. szóóóval pont itt ilyen válasz elég fura már ne is haragudj meg
2012. nov. 29. 22:28
 16/17 A kérdező kommentje:
#12/15-ös válaszolónak nagyon szépen köszönöm a válaszod aranyos vagy.Látom vannak itt normális válaszolók is :-).Na azon a HIV válaszolón nagyon ki akadtam :( Az ilyen válaszolókat mindett letiltanám az oldalról. :( Mégegyszer köszi a választ te legalább értelmes választ irtál. :-)
2012. nov. 30. 07:36
 17/17 A kérdező kommentje:
#14/16-os válaszolónak.Bocs a beszólásért de nagyon bunkó vagy miért kell egyből a roszra gondolni.áááá az ilyen válaszolókat letiltanám.pl.mint te.
2012. nov. 30. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!