A beágyazodásnak a jele vagy terhességnek a hőm 37,1?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 18:34
1/17 anonim válasza:
nem, például HIV-től is felmehet ha nem a babát kaptad be a napokban. Van egy ilyen pár napos influenzaszerű kezdete a fertőződés után
2/17 A kérdező kommentje:
mi az a HIV?
2012. nov. 28. 18:40
3/17 A kérdező kommentje:
Nem tudsz normálisan válaszolni? Akkor mi a francnak szólsz hozzá. Ugylátom nagyon okos vagy.
2012. nov. 28. 19:00
4/17 anonim válasza:
Komolyan nem tudod mi az a HIV fertőzés???
5/17 A kérdező kommentje:
Te meg milyen fertőzésről beszélsz ? Miből gondolod h fertőzésem van? Elolvastad normálisan a kérdést???
2012. nov. 28. 19:08
6/17 anonim válasza:
Igen, Kedves Kérdező elolvastam! Hozzászólt az első válaszoló, utána te megkérdezted, hogy mi az a HIV, és aztán kérdeztem én, hogy komolyan nem tudod-e mi az a HIV fertőzés? Mielőtt lehurrognál olvasd már végig!
7/17 anonim válasza:
Human Immunodeficiency Virus. Az a vírus, ami az AIDS betegséget okozza.
8/17 Ufobaby válasza:
:) Jót kacagtam...na de a kérdésedre a válasz...attól függ hanyadik napon vagy...a magas hő jelenthet terhességet a beágyazódástól számított 12-14. napon, de lehet a luteriális szakaszban vagy, amikor még épp ágyazódik be a baba, így ez még nem jelentheti azt, hogy fenn is marad mensiig a hőd...várjunk türelemmel és kíváncsi leszek, hogy mi lesz, majd írd meg...
9/17 anonim válasza:
Ez nem igazán jelent még semmit. Nem derül ki a kérdésből, hogy ez reggeli hőmérséklet, vagy most csak úgy megmérted, mert ha az utóbbi, akkor tényleg nem mérvadó, mert egyrészt a napközbeni hő nem számít, másrészt nincs viszonyítási alap, harmadrészt meg a luteális fázisban amúgy is magasabb a hő.
10/17 anonim válasza:
Annyi válaszban benne van, de valamiért nem szokják meg a nők,hogy az ilyen "fogok egy hőmérőt és megmérem a hőmet" dolog nem működik!
Folyamatosan kell mérni és reggel! Nekem az aerobikom után 37,5 volt a hőm. Na már most nem vagyok terhes nyilván, csak mozogtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!