Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom sok az ilyen kérdés....

Tudom sok az ilyen kérdés. Bocsi. Negyedik napja késik a mensim,2 napja barnázgatok, de az se számottevő. Terhesség?

Figyelt kérdés
Vasárnapra nem vártam, teszteltem de negatív lett. Esetleg korai volt még? Mellfeszülés van,barnázás napközben most nincs is. Szerintetek meg fog jönni?
2012. nov. 28. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Én keddre nem vártam,nem is jött, hétfő reggel + lett. Vasárnap minimális halvány barnázás volt. Melleim nem feszülnek, csak a hasam érzem. Pénteken újra tesztelek. Ha kibírom akkor inkább hétfőn.
2012. nov. 28. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos a barna után nekem mindig megjött,de ha holnap se jön tesztelj megint ha terhes vagy ki már kellene mutatnia.
2012. nov. 28. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 6 napja késik,2.napon csináltam tesztet,negativ volt,most nem merek megint tesztelni,félek a csalódástól. Remélem lesz babátok:)
2012. nov. 28. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves 3. a helyedben én csinálnék tesztet és ha negatív, ha pozitív irány a doki.
2012. nov. 28. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
3as vok,köszi a tanácsot,igy vagyok vele én is,csak még 1-2 napot várok,m hallottam már olyanról,h valakinek 2hétig se mutatta ki a teszt,de annyit nem fogok várni. A teszt már elkészitve,csak össze kell szednem magam:)
2012. nov. 28. 17:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3.! Neked a késésen kívül van valami esetleges terhes tüneted? A tesztet mikor csinálod? Nekem még ma van a 29. ciklus napom,de lassan csak ki kéne mutatnia a tesztnek, ha van baba!?
2012. nov. 28. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
én majdnem 3 napig barnáztam,de nagyon világos szinü volt és alig.a melleim feszültek,de az menzi elött is.a barnázás után kb 2 nappal nagyon halvanyat teszteltem 10-es teszttel.nálam csak annyi tünet volt h állandóan szomjas voltam.már elmúlt.utána egész hasamban izomláz,az is elmult.most vagyok 5 hetes,most kezd a mellem kicsit eresedni,ja és a mellfájdalom megmaradt.néha pár másodpercre megjön érzés.amúgy semmi különös.majd ird meg.szoritok!
2012. nov. 28. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
3as vok: Volt már hányinger,a mellem is fájt pár napig,meg ugyanúgy pár napig derékfájás,de már nagyjából elmúltak,most szúrkálódás van már 2 napja. Nem szokott mensi előtt semmi bajom lenni,azért is remélem,h ez babára utál. Szombatig talán várok,de már itt a teszt előttem és nagy a csábitás:)
2012. nov. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!