Barnázgatok a vélt ovu után 5 nappal és ez már 5 napja tart. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szeptember 21. -én volt az utolsó mensim. Mensi nincs beállva de olyan 30-37nap között szokott mozog. Számításaim szerint október 7. -e (nyákvizsgálat) vagy ezután 1-2 nappal volt ovum. Október 12. e óta barnázgatok. Szerintetek ez mit jelent? Terhesség lehet még ebből?Volt már köztetek aki ovu után 5-7 nappal barnázgatott és végül terhes lett? Félek csak meg akar jönni.......2012. okt. 17. 08:00
1/1 anonim válasza:
Szerintem inkább hormon gond lehet, de ki tudja az is lehet hogy terhes vagy, bár nem egy tipikus terhes tünet, és ha így van szerintem nem is jelent túl jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!