3 nappal a nemvárt előtt?
Figyelt kérdés
Most délután teszteltem 25-ös Intimed tesztel és teljesen negatív.17.-én kéne nem megjöjjön.Van még esélyem, hogy nem jön meg és babát várok?2012. okt. 14. 16:56
1/4 anonim válasza:
szerinted miért írják, hogy a nem várt napján kell tesztelni és reggeli vizeletből? még van kb 5 napod, hogy pozit tesztelj, ne hamarkodd el! :-)
2/4 anonim válasza:
Nekem a nem várt napján délután volt egy rettentő halvány pozitív tesztem. Szerintem korán teszteltél.
3/4 anonim válasza:
Túl korán teszteltél, ilyenkor még a legtöbb embernek negatív a tesztje. Nekem GraviHCG-vel, ami 25-ös érzékenységű, nemvárt utáni 2. napon lett nagyon-nagyon halvány pozitív reggeli első pisiből.
4/4 A kérdező kommentje:
de ma reggeli digitális clearblue is negatív szóval tuti, hogy nem sikerült megint:(
2012. okt. 15. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!