Ciklussal, hőmérőzéssel kapcsolatban szeretnék pár dolgot kérdezni. Aki tud, segítene?
Októberben 26-án jött meg a menzeszem, aznap 36.7-re leesett a hőm, majd maradt 36.9-37 között. 11-én 36.7-re lement, 12-től megint 36.9-37 fok között ingadozott. E hónapban 25-én jött meg, a hőmérsékletem jelezte is, mert 23-án 36.8, 24-én 36.6 volt a hőm. November 8-án,11-én és 12-én együtt voltunk, mégse jött össze a baba.
A kérdésem az lenne, hogy ez az alaphőmérséklet normális -e, jókor voltunk -e együtt, vagy pont lecsúsztunk róla? Lehetséges, hogy 11-én volt ovulációm? Még csak múlt hónapban kezdtem a hőmérőzést, így nem tudom pontosan, hogyan is működik.
melyk oldalon van? a ciklus.hu-n?
Ott a grafikonod alatt van egy ilyen szöveg és alatta a link: Ezt a diagramot az alábbi linkkel oszthatod meg másokkal:
Na ezt bekopizod és csatolhatod.
Tesztet csináltál? Ha igen, mikor?
Érdekes a görbéd....
Nagyon magas az alaphőd.
Bocsánat, az előbb véletlenül elküldtem (telefonról írtam). Szóval most vasárnap (25-én) megjött a menzeszem, időre, így nem csináltam tesztet.
Lehetséges, hogy azért nem esem teherbe, mert magas az alaphő? Ez utal valamire?
Nem szedsz vmi gyógyszert (van, ami megemeli a hőt)?
Utalhat pajzsmirigy túlműködésre is.
De szerintem egy teszt sem ártana, mert azért az, hogy van enyhe vérzés, még nem zárja ki a terhességet.
Nem, nem szedek gyógyszert, lázas se vagyok.
A menzeszemnek ma van a 3. napja, rendesen megjött, nem csak pecsételés van.
Köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!