Terhesség alatt lehet anális sexelni? Ha még nem tudom biztosra a babót 24-én kéne (nem) megjönnie
18:27-esnek:
Te hogy jossz ahoz h minositsed a kerdezot?Mit kepzelsz te magadrol?Honnan veszed h nem akar elegge gyereket?Mar ne is haragudj de vegyel vissza a stilusbol.
A kerdezo nagyon jol teszi h ilyenkor a parjaval is torodik es nem hanyagolja el,lehetne kovetni a peldajat.
Kulonben mi a terhessegemet vegig szexeltuk es makk egezseges 4 kg-s kisfiam szuletett.
Kerdezonek:Nyugodtan csinaljatok ahogy jol esik.Majd ha terhes leszel kerdezd meg azert a dokit,sok olyat hallottam h az elso 3 honapba nem javasoltak de az mindig valami ok miatt pl: a nonek elotte tobb vetelese volt vagy ilyenek.De egezseges terhessegnel nyugodtan lehet.
Ami az anyanak jo az a babanak is.
Szoritok nektek h sikeruljon a baba:).
7 hetes kispasi anyukaja
Ami az anyának jó az a babának is. Kis pici tévedés, csupán abban, hogy szólhatna ez akár fordítva is. Úgy már (meg)érteném is.
Ma -mert ilyen rendes vagyok- a munkahelyemen két emelettel feljebb dolgozó nőgyógyász szakorvost megkérdeztem. Elsősorban az én dolgaimról és aztán szóba került az, honnan veszem a infóimat, mondtam innen, majd aktuálisan ez a topic is.
Arra most nem térek ki, hogy könnyed ebéd közben felidézni a témaválasztást, milyen hatást váltott ki az asztaltársaságból...de azt hiszem általam normálisnak értelmezett embernek van fogalma róla.
Így azt sem részletezem, hogy a doki pupillája a kétszeresére tágult.
Viszont a továbbiakat részletezem: 'nem kizárt, hogy veszélyes, egyénfüggő, a terhesség állapotáról szóló mutatókat ismerni kell hozzá. én csak dohányos terhest nem vállalok ha az én betegem lenne lebeszélném róla mert kockázatosabbnak gondolom, mint a szexuális élet más alternatíváit. Mindenesetre meglepő gondolat, kissé abszurd.
Hát ennyi. majdnem szó szerint. A férfi egy régi vágású igazi úrember és mint mindig, most is annyira volt udvarias, amennyire csak tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!