Terhesség alatt lehet anális sexelni? Ha még nem tudom biztosra a babót 24-én kéne (nem) megjönnie
köszönöm a válaszokat, én nem hurrogtam le senkit, fordítva éreztem ezt...
és nem azért kérdeztem, hogy napi 3szor szétb...szák a s...gem, hanem azért, mert a párom hozzászokott hogy ilyen módon is kényeztetem néha. még nem tudjuk biztosra, hogy sikerült-e a baba, és megkérdezte, hogy lehetne-e róla szó. szeretném, ha neki a gyermekünk fogantatása nem csak egy projekt lenne, amit kötelező pontról pontra betartani, mert félek ,hogy elmenne tőle a kedve, annak ellenére, hogy ő is szeretné. ezért gondoltam arra, hogy megkérdezek tapasztaltakat, hogy mi a helyzet ilyenkor.
Én pedig azt válaszoltam: "Miért ne lehetne?"
Még mindig nem értem, mi ezzel a baj.
12.45, persze én is tudom mi áll a szabályzatban.:)
ez a távirati stílusban való reagálás, mint házirend, mindig akkor jön elő, amikor valaki negatív kritikát mond.:) (nálam ez most pont a premier, mert sok bornírt hülyeséget olvastam...de eddig ez az aranyérmes, erre válaszolni kellett.)
Össze-vissza csevegnek a lányok, borzasztó házirend ellenesen.:)
Egyébként nekem meg emberi ha ezt valaki felrúgja...miért ne állhatna a válasz véleményből? Bírja már elviselni...
Egyébként a kérdezőt megválaszoltam én is.
Most is megteszem. Bocs.:)
Ha megszokta, akkor nincs mit tenni, tényleg ne menjen el a kedve. Felelősen gondolkozol, nem szabad egy férfit elhanyagolni, ez így van.
Én is sajnálom őket. Rájuk szakad ez a nagy büdös élet, isten ments, hogy ne legyenek kényeztetve.
Reménykedjünk abban, hogy majd néhány tisztelt hím, egyszer feléri ésszel, hogy a story úgy néz ki, hogy majd 3 kiló 60 dekát fogunk kinyomni magunkból, ami nem egy méznyalás. És talán átfut a kis agyán, hogy hogyan óvhatná ő is ezt a projektet és ad absurdum felteszi a kérdést, hogy mire van a gyereknek szüksége.
Nade nem is akarom én itt most csúnyán elnyomni a férfiakat. Még férfiellenesnek tűnik, pedig én is szeretem őket.:) De az is igaz, hogy akkor fogom majd sajnálni őket, ha ráérek.
13:36. semmi baj nem volt azzal, hogy miért ne lehetne...
sőt egyik reagálással sincs semmi baj, még azzal sem aki a véleményét fejezi ki és ez nekem mondjuk nem igazán tetszik.
azzal sincs baj, mert nem vagyunk egyformák, és nem lehet mindenkinek mindenről egyforma a véleménye
az "aranyeres" válaszolónak köszönöm, tényleg erre oda kell figyelni.
hát komolyan mondom nem érted meg, hogy nem az én élvezetem miatt kérdeztem, hanem a párom miatt????????????
és kikérem magamnak, hogy nem vágyom a gyerekre eléggé. nem ismersz, nem tudod milyen életen vagyok túl, nem tudsz rolam semmit, de már nem is fogom ezt a kérdést olvasni, mert csak felidegesítenek az olyan vélemények mint a tiéd.
lehet nem is kellett volna megkérdezni.
köszönöm azoknak akik érdemleges választ írtak nekem/nekünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!