Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit éreztetek amikor már...

Mit éreztetek amikor már teljesen lemondtatok a babáról és terhesek lettetek?

Figyelt kérdés
Milyen érzés? Én nem hiszem már el, hogy terhes lehetek...annyira sok kudarc ért.
2009. aug. 17. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amíg görcsölsz miatta és minden gondolatod ott jár,addig nem valószínű,hogy terhes leszel.Ez így szokott lenni,ahogy írod.Aki lemond és belenyugszik,az hamarabb esik teherbe.De talán az orvos véleményét is ki kéne kérni.
2009. aug. 17. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Öröm, boldogság, kétely, félelem, alig hittük el. A rágörcsölés tényleg nem jó. Én is görcsöltem rajta, minden hónapban teszteltem, kiderült hogy pcos vagyok... majd clostit kaptam, és bár abban a hónapban mikor teherbe estem foglalkoztam a témával, lefoglalt a szakdolgozatom írása, és persze munka mellett nem volt egyszerű. Majd a ciklus végén ismét teszteltem (apróbb jelek voltak-nem volt folyás pedig szokott de a többi ua mint menzikor) és pozitív lett. Nem is hittem el! Még most sem pedig már csak 7-8 hét van hátra. :)
2009. aug. 17. 17:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy rágörcsölni nem segít a dolgon. Azt hiszem, tényleg nehéz felszabadulni a görcs alól.

Honnan gondolod, hogy nem beszéltem orvossal? Furcsa a feltételezés...

3-al is beszéltem.

Gratulálok a babához.:) Most már bánom, hogy nem akkor kezdtük el élesben csinálni amikor én írtam az enyémet.:)

2009. aug. 17. 18:35
 4/4 Kathrin01 ***** válasza:
72%

Szia, én meg olyan türelmetlen vagyok...

Már alig várom mindig a következő peteérést, hogy terhes lehessek. Hidd el nem vagy egyedül. Minden vágyam, hogy a saját babámat a kezemben tarthassam.

2009. aug. 17. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!