Mit éreztetek amikor már teljesen lemondtatok a babáról és terhesek lettetek?
Figyelt kérdés
Milyen érzés? Én nem hiszem már el, hogy terhes lehetek...annyira sok kudarc ért.2009. aug. 17. 17:41
1/4 anonim válasza:
Amíg görcsölsz miatta és minden gondolatod ott jár,addig nem valószínű,hogy terhes leszel.Ez így szokott lenni,ahogy írod.Aki lemond és belenyugszik,az hamarabb esik teherbe.De talán az orvos véleményét is ki kéne kérni.
2/4 anonim válasza:
Öröm, boldogság, kétely, félelem, alig hittük el. A rágörcsölés tényleg nem jó. Én is görcsöltem rajta, minden hónapban teszteltem, kiderült hogy pcos vagyok... majd clostit kaptam, és bár abban a hónapban mikor teherbe estem foglalkoztam a témával, lefoglalt a szakdolgozatom írása, és persze munka mellett nem volt egyszerű. Majd a ciklus végén ismét teszteltem (apróbb jelek voltak-nem volt folyás pedig szokott de a többi ua mint menzikor) és pozitív lett. Nem is hittem el! Még most sem pedig már csak 7-8 hét van hátra. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy rágörcsölni nem segít a dolgon. Azt hiszem, tényleg nehéz felszabadulni a görcs alól.
Honnan gondolod, hogy nem beszéltem orvossal? Furcsa a feltételezés...
3-al is beszéltem.
Gratulálok a babához.:) Most már bánom, hogy nem akkor kezdtük el élesben csinálni amikor én írtam az enyémet.:)
2009. aug. 17. 18:35
4/4 Kathrin01 válasza:
Szia, én meg olyan türelmetlen vagyok...
Már alig várom mindig a következő peteérést, hogy terhes lehessek. Hidd el nem vagy egyedül. Minden vágyam, hogy a saját babámat a kezemben tarthassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!