Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet? A mensim megjött...

Mi lehet? A mensim megjött elözö hét szombaton. Tartott két napig. Azóta szurkál, görcsöl a hasam, néha a derekam is fáj. A melleim nem fájnak, de eléggé eresek amik nem szoktak. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 19:12
 1/7 csumpi80 ***** válasza:

szia!

Szinte hasonló a problémám:

Sziasztok!

Azzal kezdeném hogy rendszeres 28napos ciklusaim vannak.Nem szedek fogamzásgátlót,és nem is védekezzünk semilyen módon.

Mensim nov19-én jött meg.20.-án reggel rosszul lettem,levert a viz,rázott a hideg,és soha nem érzett hányingerem volt!(Hányni nem tudtam)Bevettem egy gyógyszert és semmi gondom nem volt a mai napig!2napja iszonyat fejfájásom van,hányingerem,és olyan fáradt és álmos vagyok mint aki még életében nem pihent/aludt!!A kérdésem az lenne,hogy szerintetek elképzelhetö az,hogy még menstruáciom elött teherbe estem,és most észlelek tüneteket???

Elözö terheségemnél is az elsö hónapban menstruáltam!

2012. nov. 24. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
hát erre én is nagyon kiváncsi lennek nagyon tanácstalan vagyok.es a melleid fajnak e vagy dudzattak?mert nekem csak eres nem fáj.amugy en se szedek semmi tablettat mongyuk mink megyszakitasosan védekezünk ha ez annak minösül.
2012. nov. 24. 19:33
 3/7 csumpi80 ***** válasza:
A meelm nem res és nem is érzékeny,a derekam sem fáj.A hasam szurkál mintha meg akarna jönni de nem jöhet meg mert MA mult el!!!Hányinger meg a fejem fáj!Lövésem sincsen hogy mi lehet!!!Már arra is gondoltam hogy beteg leszek vagy ilyesmi.De ugy gondolom jövö héten veszek egy tesztet a biztonság kedvéért!Javaslom neked is!Hátha okosabbak leszünk!
2012. nov. 24. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
mondjuk a fejem nekem is fájdogál.de hat ez nagyon kiakaszto nem?
2012. nov. 24. 20:03
 5/7 A kérdező kommentje:
ja es mondjuk erröl a megszakitásos vedekezesröl mit gondolsz?
2012. nov. 24. 20:04
 6/7 Ufobaby ***** válasza:
én azt gondolom, hogy ez nem védekezés...nekem volt olyan ismerősöm, hogy így próbáltak védekezni és már 2 babája is van...so ennyi!
2012. nov. 25. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:
es ez a helyzet amibe vagyok arrol mi a velemenyed?
2012. nov. 25. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!