Mikor lesz peteérés? Hogyan számoljam?
Figyelt kérdés
Ma jött meg a mensim,hanyadik nap is amikor jobban összejöhet a baba?2012. nov. 24. 13:46
1/4 anonim válasza:
ha a ciklusod pl 28 napos,akkor a 14. nap körül van.
a mensi első napjától számítva!
de a legjobb az ovulációsteszt,mert az pontosan megmutatja mikor érdemes próbálkozni.-nálam mindkétszer bevált :)
2/4 anonim válasza:
mikor megjön a menstruációd,az a ciklusod első napja,innen kell számolni a napokat egészen a következő menstruáció első napjáig. pl.: nov. 1-én megjön,nov. 29-én jön meg a következő,akkor a ciklusod 28 napos és a peteérés 28-14.azaz 14-én van peteérés.ha több napig tart a ciklusod,ugyanúgy ki kell kivonni belőle 14 napot és kb akkor van a peteérés,de ha a ciklusod 9. napjától kezdve két naponta együtt vagytok kb. a 20. napig,akkor nagy esély lehet a babára.Amúgy spontán peteérésed orgazmustól is lehet!
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,és hány napig tart?
2012. nov. 24. 22:02
4/4 anonim válasza:
A az érett pete fél vagy egy napig életképes,ezalatt kell találkoznia egy spermával.ha már peteérés előtt 1-2 nappal együtt vagy a pároddal,még lehetnek benn életképes spermák mire kilökődik az érett pete és sikerülhet a baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!