Terhességi vitamint lehet felváltva szedni? Az elevitet szeretném szedni és a gravidát.
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 06:57
1/9 anonim válasza:
Éppen lehet. De miért akarod felváltva?
2/9 anonim válasza:
Igen en is ugy szedtem :) az egyiket kaptam, a masikat vettem es felvaltva szedtem :) 35hkm
4/9 anonim válasza:
Nekem a dokim Gravidat ajánlott, de még elötte mikor nyaraltunk lett egy pozitív tesztem, és az ottani patikaban csak Elevitet lehetett kapni. Így arra kért, használjam felváltva, amíg el nem fogy az Elevit, de sajnos nem lett belöle terhesseg...
5/9 anonim válasza:
Az az értelme, hogy mivel nem tudod eldönteni hogy melyik a jobb, ez a megoldás kínálkozik kézenfekvőnek. És az árkülömbség sem elhanyagolható. Egyébként én is ezt a kettőt szedem felváltva:)
6/9 A kérdező kommentje:
mert megvettem az elevitet,aztán sokan lebeszéltek róla (bár nem hiszek,de az ördög nem alszik). elevit mellett a gravidát találtam még jónak,és az jódot is tartalmaz.
2012. nov. 24. 18:20
7/9 anonim válasza:
Felváltva is jó.
Az elevit össze tevői német a gravida magyaré és így igaz Jód is van benne.
8/9 anonim válasza:
A Gravida tényleg jobb, viszont én a harmadik trimeszterben szedtem és úgy hánytam tőle,mintha akkor estem volna teherbe. Mig az elevitet alig vártam mindig, hogy bevegyem, mert csökkentette a rosszulléteket. Nem értettem, mitől hányok,aztán amikor szoptatás alatt is a gravidát szedtem és akkor is úgy hánytam, mintha terhes lennék, hát... megértettem. Jód ide vagy oda, én legközelebb tuti elevitet szedek majd. Egyébként ez csak vitamin, kb mindegy, hogy hogy szeded. persze, felváltva is lehet.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 26. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!