Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok? Mi...

Lehet hogy terhes vagyok? Mi történik?

Figyelt kérdés
Két napja késik, ma est csináltam egy tesztet, amin látok egy halvány második csíkot, viszont -mivel azt hittem, meg fog jönni- betettem egy tampont és amikor kivettem, volt rajta egy kis barnás-pirosas folt. Kb 13-14 napja lehetett peteérésem, a ciklusaim 28 naposak szoktak lenni. Most meg fog jönni és rossz volt a teszt?? Kérlek, adjatok tanácsot!

2012. nov. 23. 23:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Majd írd meg,hogy mit javasolt az orvos és hogy mikor mész :)
2012. nov. 26. 10:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Jövőhét szerdára kértem időpontot, hátha akkor már hüvelyi uh-val láthatunk is valamit. azóta csináltam még teszteket, mind pozitív.:) Remélem, mind csodálatos babavárás elé nézünk!:)
2012. nov. 26. 16:11
 13/19 Nikike123 válasza:
Reméljük! Lányt vagy fiút szeretnél?
2012. nov. 26. 18:32
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen! Biztosan látni fogjátok! Bár szívhang még nem biztos, hogy lesz... akkor viszont ne csüggedj! Az orvos vissza fog rendelni az első uh.-hoz képest 2-3 hét múlva.

12+5 kismama.

K.

2012. nov. 26. 19:21
 15/19 A kérdező kommentje:

Még mindig nem hiszem el, ezért naponta csinálok tesztet és ma kicsit meg is ijedtem, mert a Gabrielen nem jelent meg azonnal a második csík, de aztán csak előjött, bár halványan. Ez nem rossz? Mármint hogy egyik halvány, másik erősebb, nincs következetes erősödés..

Nekünk aztán mindegy, fiú, vagy lány, bár tény, hogy ha lány lesz, folyton aggódhatunk majd érte. :)

2012. nov. 27. 12:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Eddig is Gabriellel teszteltél? Csak akkor baj, hogy később jön ki, ha mindig egyforma teszttel csinálod. Ha eltérő a típusa, akkor nincs ok aggodalomra! Hiába ugyanaz az erőssége egy tesztnek, eltérően tapasztalhatod a csík erősségét, illetve az időt, amikor megjelenik!

K.

2012. nov. 27. 14:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Ó én próbáltam Gabrielt, One Stepet, Clearbluet, mindefélét.:) De mindegyik normálisan kiadta a csíkot, egyik halványabban, másik erősebben, de mindegyiken ott a második csík.:)
2012. nov. 27. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Hogy vagy?

K.

2012. dec. 5. 14:16
 19/19 A kérdező kommentje:
Voltam a héten orvosnál, látott egy tökéletes kis petezsákot, két hét múlva megyünk vissza megnézni, hogy ver a kis szíve. Ma lett egy kis riadalmam, mert egy minimális, halványbarnás pecsételésem lett, felhívtam az orvost, mondta, hogy a biztonság kedvéért vegyek be utrogestant és rutascorbint. Most a következő pár napban nincs dolgom, úgyhogy gátlástalanul pihenek. Görcsöm nincs és lehet hogy csak én paráztam túl ezt a tényleg nagyon pici pecsételést, de annyi rémhírt lehet hallani... Amúgy jól vagyok, a cicim fájdogál és zabálhatnékom van állandóan.:)
2012. dec. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!