Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4-én és 10-én voltunk együtt...

4-én és 10-én voltunk együtt a párommal.13-án kellett volna megjönnie. Ma 16-a, és még semmi. A hasam alja fájdogál és 6-án,7-én annyira fáradt voltam, hogy egész nap csak aludtam. Lehetek terhes szerintetek?

Figyelt kérdés
Tízből egyszer, ha késik, inkább hamarabb jön. Már csináltam egy tesztet, de erősen negatív lett. Nagyon szeretnénk már babát.
2009. aug. 16. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikor csináltad azt a tesztet? Egyébként sajnos ebből még nem lehet tudni. Végülis késik, és az baba téren jó. Nem tudok mást tanácsolni, csak azt, hogy várj még egy kicsit türelemmel! Hamarosan a teszt majd kimutatja, vagy menj el egy nőgyógyászhoz. Hátha UH-val lát majd valamit. Szurkolok!
2009. aug. 16. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
A tesztet a mensi késésének második napján csináltam.Tudom, még korai, de nem bírok már magammal :) Szerintem pár nap múlva újra tesztelek, ha eaaig nem jön meg, de mondom, ennyit sosem szokott késni. Reménykedem!!!
2009. aug. 16. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. aug. 16. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!