Mikor kell szexelni, hogy baba legyen?
Tudom, hogy akkor amikor jólesik, de én arra vagyok kíváncsi, hogy amikor már leesett a hőm és érzem a peteérést(szurkál, feszít---mindíg szoktam érezni)/ez ma van, reggel leesett a hőm és ma érzem is a petefészkemben a fájdalmat, amit szoktam/, vagy előtte kellett volna???
Sztem ma lehet ovulációm, a fájdalomból és a hőleesésből ítélve, csak nem tudom, hogy tegnap kellett e volna, vagy ha ma ráhajtunk éjszaka, akkor még lehet belőle valami?
Állítólag hajnali órákban van mindnekinek peteérése és a pete 12-24 órán át termékenyíthető meg.Akkor ma este még benne van a 24 órában, ugye???
Már nagyon vágyunk egy babóra.Múlthónapban is akkor (is)szexeltünk, amikor fájt a petefészkem, meg leesett ahőm, mégsem lett belőle baba.(és előtte 2-3 napig nem voltunk együtt-ebből gondolom, hogy meignt lecsúsztunk róla,hogy tegnap nem bújtunk össze:()
Mikor van pé??amikor fáj és szurkál és leesik a hő, vagy utánna levő nap, amikro magasabban van a hőm?
Vagy mielőtt leesik a hőm,előtte nap van pé?
Peteeres elott, peteereskor, es utana egy-egy menet.
Azert, h mar akkor legyen a petefeszek kijaratanal spermiaum, mikor kiszabadul, mert ott a legeselyesebb a megtermekenyules.
Ez leginkabb ugy erheto el, h a ciklus 10. napjatol a 20. napig ketnaponta szex.
Ez szuleszno tancsa, es lass csodat, vegre terhes lettem, ahogy vegigcsinaltunk egy ilyen honapot.
24 hetes kismama
28 napos ciklusnál 2-3 naponta, peteérés környékén (12-16. napon) minden nap vagy minden másnap. De ez engem is érdekelne, hogy pontosan melyik nap van a tüszőrepedés...
Amúgy benne vagy a 24 órában, sőt! Hanyadik napnál tartasz?
Az utolso valaszolot mar soksor olvastam ugyanezzel a valasszal, de most mar nem tudom megallni, h hozza ne szoljak :D
Nem biztos am, h mindenkinek a ciklus 14, napjan van a peteerese, es itt sajnos dugaba is dol az elmeleted. Lehet, neked akkor volt, es osszejott, de a nok tobb mint fele nem a ciklus mertani kozepen termekeny.
Ezert kell a termekeny napo KORNYEKEN elotte is utana is egyutt lenni.
Sokan felreerthetik es beleelhetik magukat, h na majd nekik is igy lesz, pedig sajnos ez nem igy van.
Ez a kalkulátor eléggé megbízható! Sok sikert! :)
úgy néz ki, hogy tényleg tegnap volt pé és tegnap szexeltünk is...meg előtte 2 nappal...remélem ez a hónapunk SIKERES LESZ!!!!!Ilyenkor már csak a várakozás a rossz...még kéát hét.
De este azért még rágyúrunk egyszer, hátha még ez is számít:))))
Szóval a kétnaponta szex megvolt....kíváncsi vagyok
DRUKKOLJATOK!!!!
Beírom ide, ha sikerült
Ja tegnap voltam a 15.napon, így nekem +13 nap és mensi, vagy nemmensi...
Mindíg 12-13 nap a luteális fázisom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!