Hasznalt valaki cyclotest et? Allitolag ez segit h hamarabb teherbeess?
Figyelt kérdés
igen tudom nem ettol a kisgeptol lehet teherbeesni hanem a ferjemtol.csak azert irom mert probalom megelozni az okoskodo valaszadokat.koszonom2012. nov. 20. 15:02
1/2 anonim válasza:
Én még nem is halottam erről. Most kicsit utána olvastam a neten, de nem villanyozott fel a dolog. Mi is babát szeretnénk, én nem figyelem magam mert tapasztalatom szerint annál rosszabb. Egy idő után minden tünetet észlelsz aztán jönnek a nehéz napok és a csalódottság. Ha mindenképpen tudni akarod a peteérésed napját, akkor szerintem sokkal olcsóbb ha a vaterán veszel ovu tesztet, 1200,-ért 25db így minden nap csinálhatsz egyet, hogy bizti legyél. De szerintem ennél többet nem érdemes ilyenre költeni. Ha meg már régóta nem sikerül a dokid biztosan segít, homeopátiás szerekkel, teával vagy gyógyszerrel biztosabb és gyorsabb eredményt érhetsz el. Én 26.-án megyek orvoshoz és megbeszéljük a továbbiakat.
2/2 Böbe928 válasza:
Ilyen gépecském van nekem is. Ma már csak fogamzásgátlás céljából használom, de egyébként igen, hozzásegíthet a könnyebb teherbeeséshez, méghozzá oly módon, hogy pontosan kimutatja mikor vannak a termékeny napjaid, tehát mikor van peteérésed. Nekem is és a környezetemben lévő barátnőimnek is csak pozitív tapasztalatai vannak vele. Az adatok eddig pontosak voltak, használata egyszerű és hosszútávú szempontból tekintve pedig egyáltalán nem drága, mivel minimum 10 évet is használhatod...ráadásul sokkal megbízhatóbb véleményem szerint! En csak ajánlani tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!