Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mesélnétek olyanokról, akik...

Mesélnétek olyanokról, akik akár teherbeesése elött, vagy terhessége alatt rendszeresen füvezett?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 23:10
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
69%

nekem sok ismerősöm van, aki dohányzott terhesen, igaz nagyon haragudtam rájuk, viszont mindegyiknek gyönyörű, egészséges, nagy babája lett. az biztos, hogy én nem fogok cigizni, és a függőség szerintem csak egy dolog, ha valaki nagyon szeretné a babát, vagy teljesen felelősséggel gondolkodik,ha nem várt terhességről van szó akkor a gyermeke egészsége utáni vágy erősebb lehet mint a cigaretta utáni hiányérzet. egyszer én is azt hittem, hogy terhes vagyok, hipp-hopp abbahagytam a cigit, és semmien tünetem nem volt.

a drogozásról annyit, hogy az erősen drogozottaknál a baba meg se marad az első trimeszterben, megtörténik a természetes szelektálás. igaz vannak kivételek, őket nagyon sajnálom, mert ők szenvedik meg az "anyjuk" felelőtlenségét.

a néha rágyújtok egy füves cigire,(terhesség előtt!!!!) igazából ötven-ötven százalék, mert lehet hogy (ahogy már előbb is írták) a teljesen védett, külvilágtól elzárt anyuka is hozhat világra beteg babát sajnos

viszont én is elítélem, aki már tudja hogy terhes és úgy csinál bármit, amivel árthat a babájának.

viszont már nekem is lenne egy kérdésem. egy picike választ már olvastam erről, de mi van akkor, ha az anyuka nem szív, viszont az apuka igen. az mennyire veszélyes? vagy itt jön az ötven-ötven százalék?????

2009. aug. 20. 09:15
 22/37 anonim ***** válasza:
69%

Hát én is leszoktam a cigiről, de azért, mert nem esett jól. Szerinted akkor mi van az elvonási tünetekkel? Az is zavar, ha mellettem cigiznek.

Kérdező, a fű valóban okoz függőséget, de nem olyan káros, mint azt sokan gondolják. Ettől függetlenül terhesség alatt szerintem kerülendő.

2009. aug. 20. 09:20
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Miért pontozzátok le a válaszokat?

Kb. mindenki értelmesen megválaszolta. Biztos vannak válaszokban érzelmek és nem csak a száraz tények.

De normális értékrenddel gondolkodó emberből miért ne válthatna ki érzelmeket egy ilyen téma megvitatása? Elvégre ez nem a "mi legyen a neve a gyerekemnek" felütés.

Csupán a precíz, pontos, logikusan kiszámítható szavatos válaszokat kéne adni, vélemény nélkül, hogy tanúságot tegyünk: így néz ki a tolerancia...?

Az a tolerancia, hogy az arcomra tapadt bárgyú mosollyal elfogadom, hogy erre csak szavatos és elfogadó választ kell adnom (hiszen jó ember vagyok)....de azt már nem veszi be a májam, ha ettől mások indulatba jönnek..?

Milyen szánalmas értékrend ez?

2009. aug. 20. 09:43
 24/37 anonim ***** válasza:
75%

Eklatáns példája...a kérdező. Aki, mint egy laboratóriumban dolgozó tudományos munkatárs.

A viszonyulása mestermunka. Szabályzatkövető, érzelemmentes. Egy vonalzót nyelt diplomata kimértsége.

'köszönöm a haláleseti rátákat. várom a további beszámolót.'

(kicsit pöckölgetem a racionális tanulmányodat...bocs)

2009. aug. 20. 09:56
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

09,43-nak tökéletesen igaza van.

Valószínű a drogos anyukák pontozták le a normális válaszokat,akik maguk is függők.Csakhogy ez nem változtat a nyomorult helyzetükön,a felelőtlenségükön és szegény sajnálni való kisbabájukon akit nem érdemelnek meg.

Értelmes normális nő házaspár felelősen vállal gyereket,és igenis előre tervezi akár évekkel a fogantatás előtt,és már akkor a lehető legegészségesebben él.A nem tervezett babák szülei pedig amint sejtik a terhességet mindent elkövetnek,hogy a lehető legoptimálisabbak legyenek a születendő baba körülményei ha fontos nekik a gyerekük.És ebbe nem fér bele sem a cigi főleg nem a drog.És nagyon ostoba aki azzal a szánalmas szöveggel kábítja magát,hogy nem nagyon árt,úgy sem lesz baja a babának tőle.De igen LESZ!!!!És nem feltétlen születéskor látványos.Ez is nagyon primitív buta szöveg,hogy xy gyerekének sem lett baja,pedig ivott drogozott dohányzott...stb...de lett baja,csak nem látszik MÉG!!!!

Majd lesznek pszichés gondjai,tanulási problémái,esetleg mozgásszervi bajai,agyi visszamaradottsága...stb...

Normális értékrendű embernek nem fér bele,hogy szándékosan mérgezze a gyerekét.

Nagyon sajnálatos,hogy az ilyen nőknek születnek gyerekeik,akik így gondolkodnak.

2009. aug. 20. 09:57
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha az apuka is hosszabb ideig használ drogokat (fű pl. )

Mint írtam már, a géneket átváltozatja. Erről tanultam egy ideig és sajnos láttam rá példát is, hogy az anyuka soha az életében nem volt káros szenvedélye. Nem gondolták volna, hogy épp az okoz bajt, hogy apuka évekig szívott. A pici baba pedig fogyatékossággal született. Nem tudták mire vélni. Bátorságot véve megkérdeztek egy orvost, hogy ha az édesapa huzamasabb ideig füvezett, az okozhat-e ilyen problémát. Na ez okozta a fogyatékosságot.

A fű nem okoz fizikai függőséget, inkább lelkifüggőség. Ezért más, mint a dohányzás.

2009. aug. 20. 11:31
 27/37 anonim ***** válasza:
76%

én saját magam példáját hoznám fel,mert valaki azt írta h lehet kávézni a terhesség alatt. én anyukám kávézott a terhessége alatt,és én azt vettem észre magamon,hogy nem hat rám a koffein,pedig jó lett volna mert gyerekkoromba volt egy betegségem amire koffein tablettát kellett volna szednem és nem tudták adni az orvosok,mert immunis voltam rá.szóval szerintem semit nem kel(lene) a terhesség alarr ami káros.Imunis vagyok a koffeinre érts simán elalszom ha beveszek koffein tabletát,vagy ha bármit iszok amibe koffeinvan(kávé,kóla,stb...

Szerintem ez a legkevésbé káros az összes közül,de tévedés ne essék,tud bajt okozni,ha nem is nagyot.

2009. aug. 20. 12:23
 28/37 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem te vagy szórakozol csak itt, hogy kit mennyire háborit fel a dolog, vagy pedig nem vagy normális, ha azon gondolkodsz, hogy gyereket vállalsz!!!!!!!!! Ilyen nő nem anyának való!
2009. aug. 20. 14:05
 29/37 anonim ***** válasza:
51%

Érdekes, hogy mesélünk egy csomó esetet és jön a komment, hogy még kér tapasztalatot. Lehet, hogy ezek a szerencsétlen esetek nem elegendőek.

Még nem hallottam kétfejű hibridről, amit a fű okozott de lehet, hogy az se lenne elég referenciaanyag.

2009. aug. 20. 14:23
 30/37 anonim ***** válasza:
58%
remélem soha nem lesz gyereked te drogos k..va!!
2009. aug. 20. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!