Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor van pontosan az ovuláció...

Mikor van pontosan az ovuláció? Mikortól kell számolni a 24 órát?

Figyelt kérdés

Akkor amikor leesik a hő és attól a pillanattól számítva van rá még kb. 24 órám, hogy elkapjam apukát?

Ma reggel 6 órakor mértem és 36,2-re visszament a hőm. Ekkor lehetett az ovuláció vagy majd akkor amikor felmegy?

Ma még van esélyem teherbe esni vagy tegnapra kellett volna időzíteni az együttlétet?

2012. nov. 19. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Az, hogy leesik a hőd, az még önmagában nem jelent semmit sajnos. Ha leesik a hőd, és utána pedig megemelkedik, akkor az jó, mert elvileg volt ovud. Viszont azt, hogy felmegy e a hőd, azt előre ugye nem tudhatod.

Ha úgy gondolod, hogy nah, most leesett a hő, remélhetőleg meg is fog emelkedni utána, akkor hajrá! :) Szeretkezni aznap, és másnap, és harmadnap!

Vezetsz hőgörbét? Csakmert ha igen, akkor megmutathatnád, úgy többet tudnánk segíteni neked! Sok sikert a baba-projekthez :)

2012. nov. 19. 22:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Ma reggelre megemelkedett, 36.5 volt. Tegnap este együtt voltunk. Ma is érdemes még próbálkozni vagy már nem sok az esély?

Elkezdtem vezetni hőgörbét, de most nincs itt nálam, nem tudom feltenni.

2012. nov. 20. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!