Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november vége...

Ki nem várja november vége felére? Várjuk együtt?

Figyelt kérdés

Én 27 körül nem várom. A hőm 36,7 (az alap 36,1, 36,2 szokott lenni). Egyéb tünet: sokat járok pisilni, néha hányingerem van, és nagyon fájnak a melleim.

Nektek mit a tüneteitek?

2012. nov. 19. 08:37
 61/119 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy megjött! De ne add fel, fel a fejjel! Írok, ha van valami változás!
2012. nov. 23. 13:53
 62/119 A kérdező kommentje:
Szilvig! Nagyon várjuk a képet! Hogy vagy?
2012. nov. 23. 14:45
 63/119 anonim válasza:

Sziasztok Lányok!

Eddig csak olvasgattam, mi a helyzet veletek, de nem bírom ki, és én is csatlakozom. Szörnyű, hogy egyfolytában ez jár az eszemben!!

Én 26-ra nem várom, plusz mínusz 1-2 nap, annyit szokott változni.

Az a a legrosszabb, hogy nem tudom,amiket érzek, azok tünetek, vagy csak beképzelem, vagy más okozza... Szédülök, és mintha nem lenne cukor az agyamban. Ezen kívül mindig szomjas vagyok és nem jó a gyomrom, de nincs kifejezett hányingerem. Nem merek tesztelni. :(

2012. nov. 23. 16:12
 64/119 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó Hozzászóló!

Ne tesztelj, én is teszteltem, megbántam. Korai is volt és negatív is! Illetve remélem, hogy tényleg csak korai volt!

Szilvignél valami eredmény van, de nem jelentkezik valamiért, pedig annyira várjuk, de remélem, hogy estére tud majd felrakni valami képet!

Nekem nincs már tünetem, illetve úgy vagyok vele, mint az utolsó hozzászóló, hogy nem tudom, hogy tényleg tünet-e vagy már csak én képzelem be.

2012. nov. 23. 18:01
 65/119 A kérdező kommentje:

Hát, csajok! Ma reggel leesett a hőm 36,3-ra. Van egy Hölgy, akivel levelezek, ő mondta, amikor reggel megírtam, hogy leesett a hőm, hogy nézzem azt az oldalát, hogy nem jött még meg, és hogy most már a luteális szakaszom beált. A gyógyszert aug-ban hagytam abba, azóta rendeződött igazán a ciklusom, de ez a hónap már szépnek tűnt. Hát ennek ellenére ma megjött! :-((((

De a dolog jó oldalát nézem: rendeződött végre a ciklusom, szépen látszott minden a görbémen is. Sajnos most nem sikerült, de a következő biztosan fog!!!

Sok sikert annak, aki még nem várja! Szorítunk értetek csajok!

2012. nov. 24. 10:04
 66/119 anonim ***** válasza:

Kecves kérdező, jó hogy pozitivan álsz hozzá, ügyes vagy!

Majd a következő hónapban.

Én még várom, vagyis nemvárom.

5-ös válaszoló

2012. nov. 24. 14:10
 67/119 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy Neked nem jön meg! Szurkolok, majd írd meg, hogy mi lett!
2012. nov. 24. 16:34
 68/119 anonim ***** válasza:
En vagyok aki 28.ra nem varna...kezdek remenykedni, eszmeletlenul fajnak a cicijeim es nagyon meg vannak duzzadva mensi elott szokott jelentkezni a derek es hasfajassal egyutt kb 1nappal. tegnap ota erzem de meg semmi ilyen feheres kremes folyas jon.. tesztelni meg nem merek mostmar kibirom a nemvartat.. szurkoljatok :-):-)
2012. nov. 25. 05:08
 69/119 anonim válasza:
Én szurkolok!Nekem holnapra nem jellene megjönnie,de nem érzek semmi rendkívülit.A mellem nagyobb,de nem fáj.Fejfájás és rossz közérzet fáradtsággal,ezek meg lehetnek sajnos bármitől..
2012. nov. 25. 07:54
 70/119 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szurkolok,aki még nem várja! Hajrá Csajok! Az nekünk is bíztatás, ha legalább Nektek pozitív lesz a teszt.
2012. nov. 25. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!