Ki nem várja november vége felére? Várjuk együtt?
Én 27 körül nem várom. A hőm 36,7 (az alap 36,1, 36,2 szokott lenni). Egyéb tünet: sokat járok pisilni, néha hányingerem van, és nagyon fájnak a melleim.
Nektek mit a tüneteitek?
Kedves Szilvig!
Szurkolunk Érted/Értetek is! Nagyon agyalok a tesztelésen, de biztos, hogy ezzel már az agyatokra megyek, de akkor is.
Kedves Szilvig!
Remélem, hogy sikerrel jársz!!!!!
Én teszteltem Csajok, de ez sajnos totál negatív! Remélem, hogy csak azért, mert tényleg korán van!
Sziasztok Csajok!
A mai hőm sem ment feljebb 36,5-nél. Sajnos ez azért baj, mert két napja 36,8 volt. A menzesznek semmi jele, de már a terhességnek sem. Nagyon érzékenyek a melleim, ennyi ami tünetem van, de hogy ez most melyikhez tartozik...nem tudom.
Várok, amíg meg kellene jönnie, addig nem tesztelek, bármi is történjen. Nem jó csalódni!!!
Szilvig: teszteltél végülis tegnap?
Sziasztok! Kedves Kérdező, ne keseredj el, tesztelj még pár nap múlva. Én tegnap nem próbálkoztam, szombatra tartogatom...A derekam még mindig fáj (bár néha egyébként is szokott) Ma reggelre fáj a cicim, és nem bírtam kikelni az ágyból, mikor sikerült, a szemeim olyan álmosak voltak, mint aki virrasztott. Ezek pedig lehetnek egyértelműen menstruációs tünetek, s valamiért azt érzem, hogy azok. :( bár én nem mérem a hőmet, de melegebbnek érzem magam az átlagosnál. Szombaton, de legkésőbb hétfőn kiderül az igazság :)
Többiek Nálatok helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!