Valaki megtudná mondani, hogy mit csináljak?
Figyelt kérdés
elvégeztem 2 terhességi tesztet, amik szerint nem vagyok terhes, viszont egy csomó jelét észlelem annak, hogy az vagyok...több hete késik a menstruációm, sokat van hányingerem, folyton pisilni járok, stb. nagyon félek, hogy ez most mi, és nem tudom mit csináljak...nem tudok a kőrnyezetemől segítséget kérni, mert nincs olyan ember aki megértené...a fiúnak még el se mondtam, nem akarom fölöslegesen ijesztgetni....viszont eléggé kétségbe vagyok esve, és nem tudom mit csináljak 18/L2012. nov. 18. 15:34
1/3 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, mert ehhez kivizsgálás kell, hogy meg tudják mondani mi bajod van.
Lehet hormonális zavar, amitől késhet a vérzésed, a hányingert gyomorprobléma, stressz is okozhatja, a gyakori vizelési inger akár egy húgyhólyaghurut tünete is lehet, szóval nagyon ajánlott orvoshoz menni.
3/3 anonim válasza:
Menj nőgyógyászhoz, ennél többet nem tudunk mondani. Ő jobban fogja tudni, hogy mi bajod van, mint mi. Nem tudom mire vártál eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!