Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki megtudná nekem mondani...

Valaki megtudná nekem mondani hogy a vizeletminta eredményére mennyit kell várni? Amiből hcg-t néznek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Arra gondolsz amit nőgyógyásznál adsz le és ők nézik meg hogy terhes vagy-e?

Sajnos azt nem tudom, de nem csak így tudod megállapítani hogy terhes vagy. Bármilyen drogériában tudsz venni tesztet amit házilag megcsinálhatsz. A legolcsóbb 500 forintért van. Remélem tudtam segíteni. :-)

2012. máj. 16. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
rögtön, tesztet csinálnak ők is vizelettel, ill. pár perc
2012. máj. 16. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem úgy volt h reggel bevittem, délutánra már kész volt, ahogy a vérvétel is.
2012. máj. 16. 21:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Előszöris köszönöm a válaszokat!!! Csináltam már itthon teszteket de negatív mind,de terhességi tüneteim vannak,ma voltam dokinál és ránézésre azt mondta hogy hugyhólyaggyulladásom van vagy pedig terhes vagyok!!!! Holnap kell a laborba vizeletmintát leadnon!! Nem első babám lenne,meg sajna januárban volt már egy vetélésem! Szóval az eredmény mindenhol másképpen van!! Köszönöm!
2012. máj. 16. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!