Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10. hetes várandós voltam,...

10. hetes várandós voltam, amikor spontán vetélésem volt. Az orvos 6 hónap "pihenőt"javasolt a következő próbálkozásig, a védőnő és egy másik orvos pedig 3 hónapot. Van lényegi különbség a javaslat között?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 13:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
én sem értem egyébként, hogy a kérdező hogy keveredett a vitába. De neki kéne tanácsokat adni, nem itt veszekedni. Akinek problémája van a másikkal, szerintem ne itt foglalja a helyet, hanem intézze el privátban.Senkit nem érdekel a kakaskodás.
2009. aug. 15. 15:49
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kérdező...:-(

Az eredeti kérdésedre sajnos nem tudom a választ, de szerintem azért nem gyakoriak az ilyen durva reakciók, vannak oltogatások az igaz, de ez most egy kirívó eset. Szerintem tegyél fel másokor is nyugodtan kérdést, nem fogsz mindig így járni, ahogy most.

2009. aug. 15. 15:56
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Nyugi legyen. Itt mindenki választ akar kapni én eddig minden kérdésemre normális választ kaptam remélem ez így is marad. Ti meg ne veszekedjetek. Nem érdemes.
2009. aug. 15. 16:02
 24/30 anonim ***** válasza:
52%

Szerencsére kikerült az az ostoba bejegyzés. Irogat itt egy elmebeteg. Szerencs, hogy mások nem olvashatják a hisztérikus történet elmesélését.

Belőle nézem ki, hogy írta, hogy tudja miért nincsen itt valakinek gyereke...nos, te, aki ezt le merted írni: te tényleg ne szülj gyereket. Ezzel a p.csafüst, nulla, érzéketlen tuskó magatartásoddal...ne legyen a gondodra bízva gyerek. De még egy muskátli se.

A kérdezőhöz: nehogy elvegyék a kedved.:) ez egy hasznos oldal, hülyék meg mindenhol vannak.

a 3 hónap szerintem elég regenerálódásnak, ha te is készen állsz. sok sikert! :)

2009. aug. 15. 16:41
 25/30 anonim ***** válasza:

He,nezzetek meg mar jobban h nem az szidta a kerdezot aki a totrenetet meselte el(amugy tenyleg durva)mert az illeto 85%-os valaszokat ad.

Hanem AZ szidta a kerdezot aki azt irta h:Hiszen aki igazan akar gyereket az hamar tulteszi magat rajta.

Csak olvassatok vissza es nezzetek meg a szazalekokat es akkor rajottok.

De vajon mitol kattant be hirtelen az a no????

Mindegy!

Kedves Kerdezo!

Sajnalom h aldozata lettel a vitanak.Hidd el nem mindig van ilyen,en ugy tapasztalom h itt a "babara varok" eleg segito keszek egymashoz,mi anyukak a tobbi reszen sajnos mar tobbszor egymasnak esunk:(

A kerdesedre a valasz: a 3 hoanapot azert varjatok ki de utana is csak akkor probalkozzatok ha TE ugy erzed.

Sok sikert kivanok neked!

Udv:egy 6 hetes kisfiu anyukaja

2009. aug. 15. 19:00
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

köszönöm kedves utolsó. Lehet, h túlreagáltam a dolgot, csak most teszteltem negatívat, amitől kicsit kiborultam és szarul esett amikor azt az általánosítást olvastam, hogy aki igazán akar gyereket, az hamar túlteszi a dolgokon magát. Most kicsit érzékenyebb vagyok és felb.asztam magam rajta, mert szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz. Mindenki máshogy él meg dolgokat. De én nem bántottam senkit és senkire nem volt egy rossz szavam sem. A kérdezőtől meg elnézést kérek a vitáért a másik fél nevében is. elnézést!

(jah, és nem szeretnék ujabb lehurrogást! Köszönöm!)

2009. aug. 15. 19:05
 27/30 anonim ***** válasza:

Szia!Ha jobban belegondolsz,talán a hosszabb idő alatt kicsit jobban regenerálódsz fizikailag és mentálisan is.

Nemrég olvastam,hogy a nők nagy százalékának nem sikerül az első terhessége,de ez nem befolyásol semmit a következő-akár többedik- alkalommal.

Bocsánat,de nem tudtam figyelmen kívül hagyni....Szégyelljék magukat a válaszadók,egyszerűen hihetetlen,amit itt lebonyolítottak!Mintha óvodások civakodtak volna,komolyan.Megdöbbentő,nem is értem.

2009. aug. 15. 19:22
 28/30 anonim ***** válasza:
Szia! En is 10 hetesen vesztettem el a babamat...ez volt egy honapja. En kulfoldon elek es itt nekem az orvosok (mind a professzor aki az abortuszomat vegezte es mint a privat doktornom)azt mondtak hogy az elso mestruaciom utan nyugodtan probalkozzunk. Hiszen a szervezetem tudni fogja hogy mikor kesz egy ujabb terhessegre. Kezdjem el szedni a folsavat es majd meglatjuk.... E melle en mar most elkezdtem szedni kulonbozo vitaminokat...Szeretnem felkesziteni a testem egy ujabb terhessegre, hiszen ennel szebb nincs is a vilagon.
2009. aug. 15. 22:35
 29/30 anonim ***** válasza:
En 8 hetesen veszitettem el a babamat tavaly decemberben es nekem is egy honapot javasoltak. Azt mondtak, hogy varjam meg az elso mensimet es utanna lehet probalkozni. Mit ahogyan az elottem valaszolo is irta, a szervezet tudja, hogy mikor all keszen. Ha meg nem all keszen akkor nem lesz peteeres. Nallam igy is volt sajnos. 6 hetre ra megjott az elos mensi, neki is alltunk a porbalkozasnak de abba a honapba nem volt pe-m es az ezt koveto honapban sem. Ovulacios tesztel neztem, nallam ez mindig bevallt. Marcius utan allt vissza rendesen a szervezetem, ekkor ismet volt pe-m. Ha jol belegondolok ez pont 3 honap. Persze te tudod, hogy mikor allsz keszen lelkileg de hidd el a tested fogja a legjobban tudni mikor kesz egy ujabb terhessegre. Nekem a 6 honap egy kicsit soknak tunik, szeritnem eleg a 3. Kivanom, hogy minel elobb sikeruljon nektek.
2009. aug. 16. 10:56
 30/30 anonim ***** válasza:

Ami vita itt folyik az értelmetlen. Én is veszítettem el babát 11 hetesen nem rég 3 hónapja. Eléggé megviselt és a mai napig gondolok rá. Hogy már hogy mocorogna mekkora pocim lenne stb. Minden nőnek fáj a gyermeke halála és még szép hogy megviseli. De eljön az idő mikor túl kell lépni rajta még ha nehéz is és próbálni elfogadni ami történt.

Mert egy összetört zavart lélek nem tesz jót ha megint teherbe szeretnénk esni. Meg kell gyászolni és el kell engedni. Ha neki annyi adatott amennyi el kell fogadnunk és élni tovább az életet. Akkor is ha nehéz de muszáj. Minden tragédiából kudarcból föl kell tudni állni különben elvérzel. Kérdező szerintem várj 4 5 hónapot az biztos elég lesz. De fontos a lelki nyugalom is.

2009. aug. 16. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!